tastatura bluetooth trust nado

Parere tastatura bluetooth Trust Nado

Cand tastatura laptopului tau arata ca mai jos, atunci incepi sa cauti solutii. Iar variantele sunt: schimbi tastatura laptopului, schimbi laptopul, iti cumperi o tastatura. Desi initial mi-am luat o tastatura wireless (discutam cu alta ocazie si despre asta) am zis ulterior sa iau una bluetooth. De ce? Pentru simplul motiv ca nu imi mai ocupa un port de usb si asa am putine. Din acest motiv si din ratiuni financiare am ales tastatura bluetooth Trust Nado dar vezi mai jos de ce.

tastatura laptop cu taste sarite

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru ca imi place sa scriu am zis sa remediez problema. Nu am vrut sa fac interventii asupra laptopului, planuiesc sa-l schimb, recent chiar si nu am vrut sa mai investesc in el.

Pe langa motivul enumerat mai sus, portul USB liber, am ales aceasta tastatura si pentru ca poate fi conectata si la telefon. Cand nu am chef sa deschid laptopul, o conectez la telefon (Samsung S9) si scriu acolo ce am de scris.

Parere tastatura bluetooth Trust Nado

tastatura bluetooth trust nado

Tastatura am achizitionat-o recent, in august, prin intermediul Emag, la un pret de vreo 50 de lei, undeva pe acolo.

Nu necesita instalare, se conecteaza evident prin blueetooth, cum ziceam, am conectat-o fara probleme atat pe Windows 10 cat si pe Android. Nu am incercat-o pe alte dispozitive, din recenziile de pe emag inteleg insa ca functioneaza si pe IOS.

La capitolul materiale  nu exceleaza, atat rama cat si restul sunt facute dintr-un plastic tare, rama imita cumva  metalul. Pe mine nu m-a deranjat insa asta, e ok.

La capitolul functionalitate, merge  bine, conexiune buna si constanta, nu am remarcat lag-uri sau sa se deconecteze. Chiar si daca sa zicem ca e laptopul dechis dar nu o folosesti o vreme, nu dureaza mai mult de 3-4 secunde pana ce se reconecteaza din nou (doar apesi taste random).

Tot la capitolul functionalitate, mai avem de remarcat asa. Ca dimensiune, are asa:

  • 28, 5 cm lungime
  • 12 cm latime

Tastele sunt patrate si au 1,5 cm fiecare. Distanta intre taste este de aproximativ 3-4 mm, suficient cat sa poti scrie fara probleme. Este de cursa lunga, este destul de confortabila, eu am tot folosit-o si cateva ore la rand si nu am simtit dureri.

Minusuri tastatura?

Unul singur am identificat eu, cel putin ala ma deranjeaza pe mine. Tastele din dreapta merg mai greu la inceput, o parte din ele. Este nevoie sa le folosesti mai mult ca sa se rodeze. Dupa o vreme cedeaza si este ok, la inceput insa sunt enervante, pentru ca nu se apasa si atunci ai cuvinte de unde lipsesc literele, desigur. De asemenea, tot ghilimelele din dreapta reactioneaza mai greu sau shift-ul din zona aia, acolo probabil tastatura pe care o am eu are o mica problemuta.

Per total insa, eu pot spune ca sunt multumit de  aceasta tastatura. Ma ajuta sa-mi fac treaba si sa fac ceea ce imi face placere, adica sa scriu. De asemenea, este o solutie si pentru deplasari. Sa spunem ca pleci in concediu si ai cu tine un telefon sau o tableta, nu vrei sa te cari cu laptopul. Daca ai ceva de lucrat, ceva de scris fie si un mail mai lung, o poti folosi cu incredere, se preteaza pentru asa ceva.

In incheiere, as putea spune ca recomand fara probleme aceasta tastatura bluetooth Trust Nado, la un pret undeva la un 50 de lei consider ca este o achizitie reusita.


Daca ai nevoie de o astfel de tastatura, o poti cumpara de aici (link-ul este afiliat, asta inseamna ca daca cumperi accesand acest link eu voi beneficia de un comision din partea Emag).


sursa imagini: arhiva personala.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *