poster tarzan rusinea junglei

Tarzan, rusinea junglei!

Ca si Veriga Lipsa si Tarzan rusinea junglei poarta semnatura lui Picha. De data asta trateaza insa o alta poveste mega uzata in ale filmului si anume povestea lui Tarzan, omul-maimuta.

Filmele lui Picha sunt ca de obicei amuzante si lipsite de rusine, ca sa fiu elegant. N-are nicio problema cu a imprastia diverse organe peste tot, scene explicite de sex etc. Daca esti mai pudic, nu-ti recomant filmul, cum nu-ti recomand nici articolul asta.

sinopsis Tarzan rusinea junglei

Undeva prin Africa traieste Tarzoon, marea maimuta alba impreuna cu consoarta sa, Jane. O cearta conjugala dupa o noapte nereusita de sex, il gaseste pe Tarzoon dormind in jungla. Cat lipseste el dispare si sotia sa, rapita de baroana junglei.

Avand sediul in niste munti ce seamana cu niste picioare desfacute, intrarea fiind asemanatoare cu un vagin, baroana vrea sa cucereasca lumea. Dar are o problema, e cheala si fiindca nu poti cuceri lumea fara par, se hotaraste sa faca ceva.

Beleaua pica pe Jane, aceasta este desemnata ca vrand, nevrand sa-i dea parul contesei. O armata de penisuri este trimisa sa o rapeasca pe aceasta, ceea ce se si intampla. Ca un bun sot ce este, Tarzoon nu are de ales si merge sa o salveze din ghearele conteste.

ochiul critic

Un film oarecum amuzant, imi aduce aminte de „Once upon a time”. Tarzoon, este intruchipat ca un complet natarau, tinut sub papuc si aproape fraierul junglei. Cand Jane, adevarata stapana a junglei este rapita nu prea are nici el de ales si se tireaza dupa ea. Ar fi mai rau pentru el sa nu o salveze, oricum.

Filmul este o parodie animata cap-coada, cu personaje interesante si pitoresti. Tarzan rusinea junglei, nu evita deloc partile obscene, avem asadar armate de penisuri, o Jane pitipoanca, bitchi si preocupata de chestii hedoniste samd.

Este inca fresh si merita urmarit, pentru a vedea o alta fata, un alt stil de animatie. Bucati din acest film, anumite faze au fost reluat mai tarziu in de exemplu George of the Jungle. Ma refer la scene cand Tarzoon aici si George acolo rateaza coborarea de pe liana si nimeresc copacul unde le si ramane urma corpului.


Trailer aici.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1