Stand-up Neal Brennan 3 microfoane

Stand-up Neal Brennan 3 microfoane

Neal Brennan… nu-mi spunea mai nimic numele sau, desi cumva vazusem o bucata din munca lui, e aproape inevitabil. L-am vazut in specialul lui Dave Chappelle, cel in care acesta din urma a primit premiul Mark Twain si m-a rupt. A dat-o foarte, foarte bine, stand-up bun, acid – cu urme serioase de roast – stapan pe sine, delivery foarte bun, ce sa mai, m-a rupt.

Asa ca am decis sa vad mai multe de la el si asa am ajuns la 3 Microfoane.

sinopsis 3 microfoane

Este un show din 2017 si se numeste asa pentru ca… exista 3 microfoane pe scena. Show-ul este gandit ca un 3 in 1, in sensul in care artistul, Neal, se muta de la un microfon la altul.

In functie de microfonul la care se afla, el se manifesta diferit. La primul microfon, cel din stanga, are un show de stand-up obisnuit, cu cam de toate.
La microfonul din centru, nu prea e caterinca. E viata lui, pusa pe tava bucata cu bucata. Nici daca era gol pe scena nu era mai deschis de atat. Povesteste despre cum a crescut, despre relatia defectuoasa cu tatal sau (acesta nu l-a iubit), despre lupta cu depresia etc. Cum spuneam, viata lui e pe tava bucata cu bucata.

Al treilea microfon, nu prea l-am prins, ca sa fiu sincer. Este un microfon la care sta foarte putin si livreaza stand-up gen one linere.

ochiul critic

Nu prea am ce sa comentez. Este pe gustul meu, mi-a placut cam tot ce a dat, cap coada, de la glume la delivery. Un show matur, foarte bun, fresh si amuzant.

De asemenea, foarte misto faptul ca a reusit sa vina cu ceva nou si sa schimbe formatul. Pentru ca la stand-up special na, cam toata lumea o da la fel, o scena, un microfon, un om. Pana si unghiurile de filmare sunt cam aceleasi.

Uite insa ca se poate sa inovezi in domeniu daca esti creativ si daca iti dai un pic interesul.

Il recomand cu mare drag.


sursa imagine: https://netflix.fandom.com/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *