poster film the shallows 2016

The Shallows | Thriller 2016

Salut. Azi am revenit cu un thriller-horror in prim-plan. Este un film ce pare sa fie interesant, nu neaparat prin subiect sau ceva de genul, ci prin modul de abordare afisat in „The Shallows” – thriller 2016. Filmul urmeaza sa apara anul acesta, mai exact pe 24.06.2016, conform IMDB.

print screen the shallows thriller 2016
https://www.youtube.com/watch?v=vPOpE-_42as

Filmul prezinta o lupta veche si clasica, natura versus om si una marina mai exact. Este vorba despre o lupta om versus rechin, dar este diferita de alte filme de acest gen. Daca in alte cazuri lupta parea una bruta, vizibila, aici este vorba mai degraba de un razboi psihologic. Practic, rezista cine are nervii mai tari.

Pentru cineva pasionat de arme, impuscaturi si urmariri spectaculoase, n-o sa fie un film placut. Pentru cine insa apreciaza suspansul si n-are o problema cu filmele statice, cred ca o sa fie ok. Pare genul de film unde actiunea are loc pe doi metri patrati. Sunt convins ca va fi un thriller psihologic, ce o sa puna accent pe trairi, pe lupta interioara, pe sentimente.

Cum era si de asteptat pentru 2016, rechinul pare lucrat impecabil, peisajul ales pentru filmare pare foarte misto. De asemenea, imi place si modul de filmare din toate pozitiile: din apa, de sus, de aproape, de departe, pare sa fie un soi de reportaj video.

Cam atat, va las cu trailerul, sper sa nu ma fi inselat in ce am scris mai sus. Deci, „The Shallows”, thriller 2016!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *