lupi care se joaca

Sfaturi, sfaturi si citate, mai postam si altceva?

Ma tot uit pe net, ce sa zic, defect profesional sau o scuza patetica ca sa-mi explic cat de mult stau pe internet. Si ma tot intreb ce e in capul unora. Mai ales pe facebook vad doua lucruri in ultima vreme sau ma rog, doua care ma deranjeaza: sfaturi, sfaturi si citate.

Foarte putini posteaza ceva interesant, macar o gluma misto, o mema, vreun eveniment etc. Nu mai zic si de poze cu copii, ca am mai vorbit pe tema asta dar na, copilul tau, faci ce vrei cu el. Daca vrei sa fie material de laba pentru unii, cine sunt eu sa-ti zic sa nu faci asta?

Revenind insa la subiect, am o intrebare, cand a devenit toata lumea experta in orice si mai ales in ale vietii? Ca se posteaza multe cacaturi si e clar, nu-s trairile lor acolo. Asta ar fi misto. Imi place sa citesc ceva interesant, trairile cuiva, indiferent daca sunt pozitive sau negative.

Dar nu, nu prea exista asa ceva. Exista in schimb, sfaturi, sfaturi si citate. Nefiind mare diferenta intre astea doua. Diferenta este sfaturile sunt postate fara sursa, cam aia e diferenta.

Iar oamenii le arunca pur si simplu pe facebook, de-a-n… sa fie acolo. Si ti le trantesc asa, pur si simplu, fara sa le lege cumva. Si-o ard pe sistem Dalai Lama – ca daca zic de preoti de la noi se oparesc unii la oute – si ti le arunca asa. Viata e o calatorie, nu o destinatie.

Buhuuuu… asa si ce inseamna asta? Dezvolta macar daca tot postezi cacaturi de genul. Si NU zic asta pentru ca n-am inteles expresia ci pentru ca nu-mi place ce ai postat.

Si stii de ce? Pentru ca s-a mai postat asta de mii de ori. Daca tot postezi un rahatel din asta ca sa arati cat esti tu de deep, atunci dezvolta. Explica de ce. Cum ai trait tu asta? Ce ai invatat tu din asta? Sau pur si simplu ai gasit un citat si l-ai trantit pe net pentru ca te face pe tine sa pari un om interesant/ inteligent/ profund?

Daca e a doua varianta si sigur asta e, atunci mars. Mai termina naibii cu porcariile de genul asta. Nu stiu pe cine vrei sa impresionezi dar mai bine daca tot iti plac tie citatele, traieste ce naiba scrii acolo. Si daca vrei sa dai un sfat, fa-o. Dar in cunostinta de cauza, cu drag si cu responsabilitate.

Si asta e sfatul meu pentru tine. O sa inchei si eu cu un citat ca da, trebuie:

Si inca unul ramas in folclorul rapului romanesc, de la Kazi Ploaie in Diviziunea tentei:

Sunt fix nimeni, cant despre nimic retine asta,
Doar incultii dau citate, citeaza asta.

Sanatate tuturor si fizica si psihica!


sursa imagini: pixabay.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.