Stema Crucea rosie interior

Sa o ajutam pe Izabela Boghiu!

Buna.

Articolul de astazi, n-are nici o legatura cu filmele, desenele, muzica sau alte chestii prezentate aici pe blog la randul lor. Este un articol umanitar, despre o tanara, despre un om, despre cineva ce are mare nevoie de ajutorul nostru. Stiu ca sunt multe astfel de cazuri si nimeni nu poate ajuta pe toata lumea insa chiar si o suma infima poate fi de ajutor uneori.

Va invit asadar sa cititi randurile de mai jos si sa dati o mana de ajutor, fiecare dupa puteri. Aveti mai jos si un link unde sunt mai multe detalii pentru cine este curios. Daca nu puteti ajuta financiar, poate puteti da un share pe oricare din retelele de socializare, poate ajunge la cineva ce poate ajuta.

Stema Crucea rosie interior
https://en.wikipedia.org

Izabela Boghiu, o tanara de 27 de ani din Targoviste, a fost diagnosticata in urma cu 4 ani cu o tumoare pe creier. Acest diagnostic i-a schimbat radical viata si a suferit o operatie si sedinte de radioterapie pentru a se vindeca. Timp de aproximativ doi ani s-a simtit mai bine, insa in urma cu 4 luni tumoarea a recidivat urmand un lung sir de sedinte de chimioterapie. O alta operatie in Romania nu mai este posibila, singura ei sansa fiind operarea in Germania pentru a se putea vindeca. Pentru operatia in Germania, parintii Izabelei, care au un venit net de aproximativ 2000 de lei, au nevoie de 50000 de euro. Intrucat au accesat un credit pentru a putea suport sedintele de radioterapie si tratamentul dupa prima operatie, parintii Izabelei nu dispun de suma de 50000 de euro. Pentru cei care doresc si au posibilitatea sa o ajute in orice mod, financiar sau prin a distribui mai departe povestea tinerei Izabela Boghiu, va sta la dispozitie mama acesteia, doamna Maria Boghiu care poate fi contactata la nr de telefon 0731225247.
De asemenea pentru donatii se pot efectua transferuri bancare in urmatorul cont:
IBAN RO79BRDE160SV09744441600, titular cont Maria Boghiu

Mai jos regasiti povestea Izabelei:
http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile…cle_id=3719117

Numai bine tuturor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *