elicopter din lego

S-ar putea face o casă din LEGO?

Acum vreo lună am fost prin Auchan. Deși e relativ aproape de mine, nu prea mă duc pe acolo, nu știu, e oarecum incomod. Pe lângă alte chestii, de acolo mi-am luat și piesele pentru ce se vede în poza de mai jos, un elicopter din Lego.

elicopter din lego

Ca paranteză, LEGO a fost jocul pe care mi l-am dorit mereu când eram mic și nu l-am avut niciodată. Văzusem la o verișoară a mea, avea o mare, mare sacoșă de piese, aduse din Italia, de tatăl său. Când am văzut prima dată așa ceva, mi-a plesnit o venă în cap, mi se părea că poți face mii de chestii cu piesele alea. Nu înțelegeam cum să ai toate alea la îndemână și să le tratezi cu indiferență și plictiseală. În fine, anii au trecut dar balele mele pentru LEGO s-au reactivat.

Aaa și până să trec la subiect, îți recomand să vezi filmulețul de mai jos. E despre LEGO, despre cine l-a creat și cum. E o poveste de viață foarte mișto, așa că uită-te!

Întrebarea mea de astăzi este însă: oare de ce nu s-a gândit nimeni să folosească sistemul LEGO pentru construcții în viața reală? Dacă funcționează la jucării, de ce n-ar funcționa și în viața reală?

Mi-am răspuns singur. Se pare că așa cum m-am gândit eu la asta, s-au mai gândit și alții înaintea mea. Da, uite, sunt niște oameni care au făcut niște cărămizi pe sistem LEGO. Cu ele se pot construi diverse clădiri sau măcar ziduri și chestii de genul.

Mai ales dacă sunt vopsite în culori vii, pare că fac toți banii. Mie îmi place ideea, mi s-ar părea ceva interesant și inovator și n-aș avea o probleme cu o astfel de construcție.

Tu, ți-ai face o casă din LEGO? Mă rog, care să fie construită cu piese făcute pe acest sistem?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *