usi-de-garaj-cluj-alexiana

Rulouri exterioare practice, usor de folosit in Cluj Napoca? Vezi aici detalii despre Alexiana Group #p

Cum la inceput de an este momentul ideal in care fiecare doritor isi poate schimba stilul de viata sau poate lua decizii pe termen lung care ii pot aduce bucurii, asa si casa poate fi “imbracata” intr-un mod cu totul si cu totul aparte. Poate fi vorba despre despre o noua usa exterioara, despre o usa noua pentru garaj sau chiar despre acele sisteme moderne care poarta numele de rulouri exterioare.

Rulourile exterioare fac parte din categoria sistemelor moderne, aparute si popularizate in ultimii ani. Se poate sau nu sa fi auzit de Alexiana Group, o companie care isi propune sa modernizeze casele si imprejurimile romanilor si nu numai. Poti opta pentru rulouri exterioare Cluj Napoca, Iasi sau Bucuresti, oriunde iti este domiciliul. Alexiana Group are echipe tehnice care se pot ocupa de montaj oriunde in tara, deci pe asta poti conta.

De ce sunt speciale aceste rulouri exterioare, te intrebi?

Despre rulourile exterioare se spune ca au lamele din aluminiu vopsite, fapt care le confera o rezistenta si o fiabilitate pe termen lung, ceea este iti confirma tie ca ai facut o achizitie buna. Aceste lamele sunt umplute cu spuma poliuretanica, care au un rol important, acela de a izola termic si fonic. Daca nu vrei sa auzi cum petrece vecinul tau cu ocazia zilei sale de nastere, atunci rulourile exterioare te vor “salva”. Ghidajele si carcasa rulourilor sunt confectionate din aluminiu, in cazul in care voiai sa mai afli cateva detalii tehnice despre rulouri.

Inca un element care trebuie mentionat despre aceste rulouri este legat de faptul ca asupra lor se poate actiona atat manual, dar si automat. Vin la pachet cu un snur sau o telecomanda/ intrerupator. Pot fi aplicate pe geam, pe perete sau pot fi incastrate in zidarie deasupra tamplariei. Acestora li se mai poate adauga o plasa anti insecte pentru a tine daunatoarele la distanta pe timpul verii.

Rulourile exterioare pot fi personalizate in culoarea dorita, asta pentru a se putea potrivi cu exteriorul casei si pentru a contribui la intreaga estetica a casei. Rulourile exterioare sunt realizate in asa fel incat sa ofere casei acel aspect elegant si sa atraga priviri din partea trecatorilor si a vecinilor. 

Alexiana Group ofera o garantie prelungita celor care se inscriu online

Acum ca online este mult mai simplu sa faci cumparaturi, afla ca este simplu si atunci cand vrei sa investesti in sisteme moderne si calitative. Daca alegi sa soliciti oferta personalizata si sa te inscrii pe site-ul oficial alexiana.ro, afla ca ai parte de un an de garantie in plus pentru aceste sisteme. Cumulat, ai parte de 11 ani in care vei avea parte de ajutor din partea echipei Alexiana Group in cazul in care rulourile se blocheaza sau au anumite probleme.

In cazul in care nu esti multumit de rulourile exterioare, poti sa soliciti retur in 45 de zile. Este mult mai bine sa soliciti la timp acest lucru, decat sa nu fii multumit de cum functioneaza sau arata aceste rulouri exterioare.

Date de contact:

www.alexiana.ro

[email protected]

0230560560

0755111222

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *