peste restaurant provence restaurant cu livrare sector 4

Restaurant Provence – restaurant cu livrare sector 4

peste restaurant provence restaurant cu livrare sector 4Nu prea sunt genul care sa comande mancare acasa, din varii motive. Ma rog, sa zicem ca si circumstantele sunt de asa natura incat momentan nici nu prea am nevoie sa comand mancare.

Acum vreo trei saptamani cred am vrut sa fac insa ceva special. Era ziua cuiva drag din familie si initial planuisem o iesire dar nu s-a putut. Ca atare, am optat pentru mancare acasa.

Cum nu comandasem niciodata mancare acasa si nu stiam de unde, m-am pus pe cautat. Eu locuiesc undeva intre statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida, deci aveam nevoie de un restaurant de prin zona, de prin sector 4.

Am ales restaurant Provence si daca tot am „lucrat” cu ei, am decis sa si scriu despre asta ca mi se pare ca nu prea sunt review-uri pe tema asta.

O sa fac o lista clasica, cu plusuri si minusuri:

#plusuri restaurant Provence

  • meniu foarte diversificat – o gramada de preparate, cam tot ce vrei. La momentul respectiv, eu am ales preparate din peste
  • preturi decente – mie mi s-au parut ok
  • mancare buna – nimic de comentat, mancarea mi s-a parut foarte buna, am mancat cu pofta
  • sistem de plata prin POS – a fost nice ca am putut plati cu card-ul, la momentul respectiv nu aveam cash

#minusuri restaurant Provence

  • site-ul mai trebuie pus la punct, este neingrijit. Nu da impresia unui site profi, bine facut ci unui site facut de cineva care este semi-profesionist
  • pozele de pe site – pe langa calitatea acestora, e o calitate bunicica dar parca ar trebui mai ok, este enervant ca nu sunt responsive. Adica nu le poti mari, le vezi doar sub forma de thumb-nail-uri foarte micute si e aiurea. Vrei sa vezi ce mananci, vrei sa ti se faca pofta
  • timp-ul de livrare – daca ti-e foame rau, te sfatuiesc sa cauti pe altcineva. Eu am dat comanda intr-o duminica, pe la 11 cred, dimineata si mancarea a venit pe la 13:00, in ciuda faptului ca nu sunt asa departe de mine, sunt vreo 5 km cred.

Este adevarat insa ca mi-au spus de la inceput ca va dura cam vreo ora si ceva, deci e asumata cred si de ei si de mine.

Per total, experienta a fost pozitiva si iti recomand Restaurant Provence daca vrei un restaurant cu livrare in sector 4. Vei manca bine la preturi decente. Ma repet insa, daca te grabesti, atunci cauta alta sursa sau poate e mai bine sa mergi singur sa-ti ridici mancarea (cred ca exista si aceasta optiune).

Uite aici niste poze cu ce am comandat eu de la ei:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1