mancaruri restaurant emerald food

Recenzie restaurant Emerald Food

mancaruri restaurant emerald food

Cand vreau sa mananc in oras, nu merg in zona unde stau ci undeva prin Centrul Vechi al Bucurestiului, dar nu numai. Cand comand , logic, vreau sa comand din zona mea. Nu de alta dar imi place ideea de business local si apoi, nu vreau sa faca 5 ore mancarea pana la mine.

Eu stau in sector 4, undeva spre iesirea din Bucuresti, imagineaza-ti, cum ar fi sa-mi comand mancare din Drumul Taberei? Am facut o duda la birou intr-o zi (undeva in zona Pipera), si am comndat de mancare. A venit in 3 ore jumate, pentru ca ei erau in sector 4. Eu nu mi-am dat seama si nici ei n-au zis nimic.

De asta am cautat ceva din zona, un restaurant de pe langa mine.

Un pliant pe care l-am luat de la cutia postala m-a convins sa-i sun. Din pacate am uitat sa fac poze la toata mancarea, imi era foame rau dar o sa iau poze de la ei de pe site, sunt reale. Ma rog, doua poze sunt ale mele si doua ale lor, jumi-juma deci.

#plusuri restaurant Emerald Food

  • preparate diverse – am mancat de la ei o ciorba de burta, ficatiei lionezi si kafta cu cartofi prajiti
  • mancarea proaspata si destul de buna – se vedea ca e fresh si ingrijita
  • preturi decente – 10 lei portia de ciorba maricica, de peste  300 g/portie
  • livrare decenta ca timp – aproximativ 40-50 de minute de cand am comandat
  • atentie la detalii – am specificat ca o portie de mancare sa fie intr-un anumit fel si asa a fost
  • sistem de plata prin POS – iarasi, ca si data trecuta nu aveam cash, dar n-a fost o problema

#minusuri restaurant Emerald Food

  • mancarea poate mergea un pic mai gustoasa – al doilea preparat, Kafta Kebab mergea un pic mai condimentata;
  • detaliere – pozele de pe site corespund cu realitatea, lipsesc insa mici detalii. Pentru preparatul ficatei lionezi de exemplu, pe site nu scrie exact ce contin. De asemenea, fizic, vin acoperiti de patrunjel verde, ceea ce nu e pe gustul oricui. Ar trebui sa se faca mentiunea pe site.

Un minus care pentru mine este destul de important, e ca site-ul arata bine si se misca bine, dar da rateuri la cautare. Cautam poza pentru ficatei lionezi si mi-a dat un rezultat ciudat, adica descrierea lor dar nu preparatul in sine, desi acesta exista in meniu.

Ca sa verific am cautat si alt produs, si anume ciorba de burta, care stiam sigur ca exista pe site. In loc sa-mi returneze produsul, sa pot da click, mi-a returnat asta:

Mi se pare  un minus pentru restaurant, pentru ca daca mi-e foame si vreau ceva de la ei o sa caut. Sa zicem ca vreau pizza cu anghinare daca raspunsul primit e ca cel de mai sus… la revedere, cine o sa aiba rabdare sa caute manual prin toate preparatele?


Nu prea am alte reprosuri, raportul calitate pret este unul bun, raman pe lista mea si voi mai comanda de la ei, mai ales daca am chef de bucatarie arabeasca- e bucatarie libaneza si eu sunt fan daca e bine facuta.

De asemenea, au 15.000 de sortimente de pizza daca esti fan. Pizza n-am mancat, dar pe baza celorlalte mancaruri comandate, as incerca.

In incheiere, recomand acest restaurant, daca stai prin zona (sector 4 sau Popesti-Leordeni, doar aici livreaza momentan) nu o sa-ti para rau. Poti manca rapid, la un pret decent.


sursa imagini: https://emeraldfood.ro/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *