coperta album red martina intransit

Red Martina – Intrasit – 2013

Pentru astazi lasam un pic filmele si beaturile in spate si ne concentram pe partea muzicala.

Vreau sa va vorbesc despre un album foarte drag mie, pe care l-am ascultat intensiv ca profilele de liceu in ultimele cateva luni.

De crew-ul Red Martina am dat cam acum vreun an, cand cautam detalii despre beatul facut de Stoupe de la „Uncommon Valor„, voiam sa-l disec, ca sa vad cum se poate lucra cu sample-uri de genul.

Asa am aflat de crew-ul pe care l-a format impreuna cu Ish Quintero, Noesis si Hayley Cass si asa am aflat de albmul Intrasit scos in aceasta formula.

Desi marturisesc ca numele acestea imi erau necunoscute (de fapt imi sunt si acum) am fost curios sa aflu cum suna combinatia asta atras si de coperta psihedelica  albumului. A fost o foarte placuta supriza pentru mine, am dezlipit foarte, foarte greu albumul de pe repeat, dar nu am trecut complet peste el, pentru ca il ascult de cel putin doua ori pe luna (cate o zi).

Imi place foarte, foarte mult, de la productia geniala ce impleteste sample-uri cu instrumente ce depaseste sfera hip-hop-ului pana la lirica/flow-ul lui Noesis si vocea/tehnica/timbrul verbal al lui Hayley. Este un album ce merita ascultat, este un album foarte placut, lucrat foarte, foarte bine.

Inchei cu piesa mea preferata de pe album si anume Outside.

P.S In noiembrie 2014 au lansat un al doilea album si nume „Come on home”, album ce nu l-am ascultat inca dar o voi face in curand. L.E L-am ascultat si pe asta in draci, va recomand sa ascultati cel putin „Red Martina – Spit Fire” daca nu aveti chef de altceva.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *