omu gnom

Recomandarea saptamanii – de Omu Gnom

A.S Asa cum am precizat anterior, acesta este un articol „reciclat” de pe adevarap.com (site care nu mai exista). Pentru ca nu am vrut sa se piarda discutiile de atunci am decis sa le public aici. 

Pentru aceasta saptamana, invitatul nostru este Omu Gnom, mc si beatmaker, membru Raparta si Ateliere de creatie. El ne-a recomandat o piesa de la Arsonists, piesa Backdraft ce a aparut pe albumul de debut al grupului ce se numeste As the world burns si a fost lansat in 1999 (n.r merita ascultat cu incredere albumul).

Omu Gnom ne-a recomandat aceasta piesa pentru ca:

E una din cele mai reprezentative piese de la Arsonists. Imi aduc aminte ca prin perioada aia de 2000 se facea trafic de casete. Exista un tip care facea casete acasa si le vindea pe sub mana. Asa am pus mana pe albumul asta: Arsonists – As the world burns. E un album exceptional pe care il recomand tuturor. Piesa de fata are o energie pe care nu am mai intalnit-o la alte piese de rep, e ceva magnific. De la flow la rime, piesa asta m-a marcat ca etalon de intersectie a multor emcee pe o piesa.

De Arsonists auzisem cu putin timp in urma, de pe Ronin, mix-tape-ul facut de Dj Sleek, dar piesa de acolo nu m-a atras atat de tare si nu credeam ca o sa imi placa albumul atat de mult. Insa de cand l-am ascultat prima oara pana acum, este in top 5 albume preferate.

Pot spune cu cea mai mare mandrie ca am albumul in mp3player si ascult din el foarte des cateva piese fundamentale printre care si Backdraft.

Dati un play si convingeti-va singuri de calitatea piese si mai ales dati un search si luati albumul, merita in totalitate!


sursa imagine: facebook Omu Gnom

2 thoughts on “Recomandarea saptamanii – de Omu Gnom”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1