dj undoo

Recomandarea saptamanii – de DJ Undoo

A.S Asa cum am precizat anterior, acesta este un articol „reciclat” de pe adevarap.com (site care nu mai exista). Pentru ca nu am vrut sa se piarda discutiile de atunci am decis sa le public aici. 

Este duminica, deci am venit cu „Recomandarea saptamanii”. Saptamana aceasta invitatul nostru este DJ Undoo, unul din cei mai prolifici dj/beatmakeri de la noi ce nu mai are nevoie de vreo prezentare. El ne-a recomandat piesa „Don’t Sweat the Technique” (Eric B. & Rakim) ce a aparut in 1992 pe albumul cu acelasi nume pentru ca:

 Cand piesa asta a fost lansata eu eram abia in clasa a 2 a si nu facusem cunostinta inca cu Muzica Hip Hop adevarata, mai tarziu insa cand l-am descoperit pe Rakim si am inceput sa „sap” dupa albumele lui mai vechi am devenit mare fan. De pe albumul cu acelasi nume (Don’t Sweat the Technique- 1992) ramane piesa mea preferata din acea perioada. Tehnic vorbind, ca productie ma fascineaza acel loop de contrabas obsesiv si trompetelele alea funky plus aranjamentul care este simplu dar nu monoton, dar nu si in ultimul rand felul in care Rakim interpreteaza bucata. Peste clip am dat si mai tarziu si imi plac fetele care apar in el, parca aveau mai mult stil decat fetele care apar in clipurile din ziua de azi. 🙂


sursa imagine: pagina de facebook Dj UNdoo

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *