Recomandarea saptamanii – de Boka

A.S Si acesta este un articol salvat de pe fostul adevarap.com. Rubrica respectiva, presupunea ca in fiecare saptamana sa avem cate un Mc care sa ne recomande o piesa draga lui.

Dupa o lunga perioada de hibernare (desi a fost vara in cam toata perioada) revenim cu recomandarea saptamanii. Invitatul nostru pentru aceasta saptamana a fost Boka, membru Tonaj si Avangarda ce ne-a recomandat piesa „Good day to die” de la Flatlinerz pentru ca:

Piesa apare pe albumul celor de la Flatlinerz- U.S.A. (Under Satan’s Authority), material aparut in 1994, sub egida Def Jam, si pe care am avut ocazia sa il devorez abia 7 ani mai tarziu, in cadrul emisiunii Suburbia, de la Radiomega (un post de radio gorjean) moderata pe atunci de Daniela Gapsea si Corin-Gabriel Gapsea. Este un album old school, de la productie la flow si tehnica verbala, pe lirici horrorcoore, insa, si aici vine partea interesanta, baietii au reusit foarte bine imbinarea dintre 2 stiluri aparent opuse-funky si raw. Am ales aceasta piesa de pe album, deoarece, pe langa calitatile de mai sus, aduce un plus de diversitate stilistica albumului.


sursa imagine: facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *