Recomandarea saptamanii, cu NOSFE

Astazi am avut placerea si bucuria sa-l am invitat pe NOSFE. Cei mai multi il stiu pe NOSFE probabil prin prisma proiectului Satra B.E.N.Z din care face parte si de care nu prea ai cum sa nu fi auzit. Daca insa esti fan hip-hop si ai si peste 30 (cazul meu), atunci il stii pe NOSFE de pe vremea cand era Nosferatu si scotea piese atat singur dar si cu brigada din Galati.

Cu siguranta unul dintre cei mai prolifici si mai versatili eMcees de la noi, NOSFE are tot timpul ceva fresh pe teava si muzica pentru toate starile.

Ca de obicei, l-am rugat sa-mi recomande o piesa sau un album importante pentru el si sa-mi spuna cateva cuvinte despre materialul respectiv. Recomandarea lui m-a surprins, pentru ca aveam impresia ca stiam toate trupele romanesti de rap de la inceputuri dar sincer, de aceasta trupa nu stiam.

El ne-a recomandat piesa: Hurry Boys – Cine ne mai ține parte pentru ca:

Aveam 5/6 ani, cred, și o tipă din blocul meu, era combinată cu solistul acestei trupe. Am intrat în posesia unei casete, care, din punctul meu de vedere, este unul dintre primele albume rap din România, și am început să studiez versurile, să le învăț, etc. Cred că ăla a fost unul din punctele cheie, dacă nu chiar primul, care m-au îndreptat spre rap și muzică în general.

Pe NOSFE il gasiti aici:

1 thought on “Recomandarea saptamanii, cu NOSFE”

  1. Pingback: Trupe vechi din hip-hop-ul romanesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *