Recomandarea saptamanii cu Le Epocs

Recomandarea saptamanii cu Le Epocs

Azi parasim sfera hip-hop-ului pur si mergem intr-o alta zona. Am discutat cu Le Epocs, DJ de muzica electronica (dar e un termen foarte generic, pentru ca vorbim de multe genuri de fapt). Si pe el l-am rugat sa ne recomande un material care l-a inspirat/ impresionat si m-a surprins foarte placut.

Pentru ca el ne-a recomandat un documentar despre muzica, nu o piesa/ album:

DJ Le Epocs

Acest documentar mi-a deschis ochii si urechile in privinta muzicii electronice in general. M-a ajutat mega mult sa-mi rafinez gustul muzical pe care-l practic in momentul asta. Si inca mai am de rafinat.

Mult nu disco, soulful. E genul perfect ca sa misti lumea on the dancefloor. Recomand acest documentar tuturor DJ-ilor noi, si nu numai, pentru ca astfel sa inteleaga istoria muzicii house, de unde a pornit totul.

Documentarul se numeste Pump Up The Volume – A History of House Music – Documentary – 2001 si il poti vedea pe youtube.

Daca-ti place muzica, arunca un ochi – indiferent de ce gen consumi. Eu sunt fan hip-hop dar cum imi place muzica in general, nu ma impiedica sa ma uit macar la diverse materiale despre alte genuri. Pentru cultura mea generala si pentru a putea sa inteleg si sa apreciez mai bine ce ascult.


Pe Le Epocs il gasesti pe facebook si daca vrei sa-i asculti mixurile live, cel mai des il vezi la SI-Lounge by Kaufland, in Pipera.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1