keri the beat bandit

Recomandarea saptamanii, cu Keri

Invitatul meu de astazi este Keri, unul dintre cei mai buni beatmakeri din Romania. Keri face muzica de foarte mult timp, a fost initial parte din Hades Records (pentru cine e mai puriu sau suficient de pasionat de rap incat sa caute prin analele rapului romanesc). A colaborat cu foarte multi eMcees si din punctul meu de vedere, are un stil aparte de productie, ii poti recunoaste amprenta.

Pe mine unul m-a rupt de cand facea parte din trupa Walhalla si a produs unul din beaturile mele preferate ever, la nivel global. E vorba de piesa asta – nici nu mai stiu cat timp si de cate ori l-am avut pe post de apel.

Iar mai nou sa spunem asa, a pus pe roate Bandit Music alaturi de Dedey, vezi linkurile de mai jos.

Ca de obicei pentru aceasta rubrica, l-am rugat pe Keri sa ne recomande un material care l-a impresionat pe el si hai sa vedem despre ce e vorba.

Recomandarea saptamanii, cu Keri

Albumul care m-a marcat în copilărie, mă voi întoarce în 2002, a fost Eminem – The Eminem Show. Ăsta a fost primul moment care m-a și determinat să mă apuc de muzică la 12 ani. Evident nu m-am regăsit în povestea lui Em, am admirat curajul lui de a spune lucrurilor așa cum sunt, fără perdea, având în vedere și că domina piața muzicală din anii respectivi. Am fost fascinat de fenomen. Pentru mine personal nu cred că a existat un artist mai mare în materie de hip-hop. M-a bubuit soundul, instrumentalele, textele variate de pe album, skiturile.

Piese ca “Sing for the moment”, “When the music stops” cu D12, “Cleanin out my closet” au fost preferatele mele, chiar dacă inițial am fost atras după single-ul “Without me”, mai ales de partea de final a videoclipului, cu tot sarcasmul făcut la adresa lui Bin Laden. Știu și azi tracklistul pe de rost. Atât de mult mi-a plăcut încât am reușit să fur CDul original dintr-o benzinărie din Petroșani, era foarte scump iar eu aveam 12 ani. E greșit, știu, n-aș mai face asta acum, dar pentru mine rămâne o amintire plăcută. Din albumul ăsta s-a născut în mine un nou stil de viață și nu aș avea cum să nu menționez ceea ce m-a influențat major pentru ceea ce aveam să devin azi. Pace!


Pe Keri il gasesti aici:

  • https://banditmusic.ro/ – de unde iti poti cumpara muzica dar si tricouri, bluze, hanorace etc. Check it, sunt modele foarte faine
  • http://tiny.cc/ucgmuz – Spotify
  • Bandit Music Youtube – aboneaza-te si apasa si clopotelul ala, baietii au pus o gramada de muzica buna Keri, Dedey, Butch, Nimeni Altu dar si primul sezon din Boombox Show cu DJ Dox
  • Kerisan – Instagram

Albumul tau preferat care e?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *