colaj Alan Anghel yavez 2

Recomandarea saptamanii, cu Alan

Spre marea mea bucurie, astazi l-am avut invitat pe Alan Anghel, jumatate din ALAN & KEPA si jumatate din PacPacStudio. De asemenea, este frate – de sange – cu ZHAO.

Nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare dar hai sa facem totusi un scurt rezumat. Alan este prezent in hip-hop-ul romanesc de minim 10 ani. Si este unul dintre putinii MC-ii, cu o evolutie constanta, este mai bun de la piesa la piesa. Este de asemenea un MC complet, delivery, flow, lirica, dume, tot ce vrei. Poate fi un MC amuzant, cu multe word-play-uri dar poate fi si foarte profund, cum e pe Oameni de nimic.

Ca de obicei pentru aceasta rubrica, l-am rugat sa imi spuna cateva cuvinte despre unul dintre materialele care l-au marcat in vreun fel. Sau un material pe care l-a simtit in mod deosebit.

Recomandarea saptamanii, cu Alan

Salut,

As spune ca e destul de complicat sa aleg un singur material, deoarece mi-au placut mai multe si fiecare a avut momentul lui. In plus, au fost proiectate in viata mea la varste diferite iar in timp, toate, adunate, au avut efectul “as vrea sa fac asta”.

Daaaar… O sa aleg totusi albumul “Nicio problema” de la Parazitii. Asta pentru ca, desi ascultasem pana in acel moment tot ce aparuse in rap-ul romanesc si mi-au placut mai multe materiale, abia cand a aparut acest material am simtit ca asta e “filmul” cel mai apropiat de persoana mea si cred ca a fost albumul pe care l-am derulat cel mai mult cu pixul.


Daca esti mai tinerel si nu stii albumul, pune mana si asculta-l, chiar daca este lansat in ’99. Macar istoria rap-ului nostru s-o stii daca nu si pe al celui de afara. Este un album bun, de refereinta.

Il poti asculta aici

Mi-a placut tot albumul, dar m-au spart in mod special Bagabonti 99 – era pe la toate party-urile, Doovorbe, Asa cum vreau, Omu din liftu tau, La interventie, La sto (interludiu). Si piesa mea preferata de pe album este Din inima strazii. Ma rupe tot la piesa aia, de la beat la versuri.


Revenind la Alan, pe el il poti asculta gasi aici:

Psst! Tine aproape mai ales de canalul de youtube, Alan e foarte prolific in ultima vreme, sunt 5 bucati scoase in ultima luna, dintre care una cu Kepa.


sursa imagini: facebook si instagram oficial Alan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *