Reclame la mancare si nevoi fiziologice

reclame la mancare

Ma pregatesc sa citesc o carte care se numeste Toti marketerii sunt mincinosi. Cred ca ar mai trebui scrisa inca o carte care sa mai adauge si un alt epitet, alege tu care e ala dupa ce citesti mai jos.

Reclame la mancare, unde sa le plasezi?

Stiu ca in ziua de azi (dar de fapt si in trecut) in publicitate s-au tot facut studii peste studii cu privire la cand sa trimiti reclame oamenilor, la ce ore, prin ce canale, unde sa le afisezi etc. Nu degeaba avem partea de Social. Nu iti face griji, in ziua de azi, sunt absolut convins ca fiecare miscare e monitorizata, pentru ca oamenii vor sa stie cand e momentul cel mai potrivit sa-ti bage reclama lor pe gat. De ce sa mint, studiile astea ma intereseaza si pe mine, sunt in aceeasi categorie.

Cred insa ca uneori se exagereaza si in ultimul hal. Hei, domnilor marketeri, va propun o regula noua: a bunului simt!

Aseara, eram prin oras cu niste prieteni. A venit evident si momentul in care lichidele consumate si-au cerut tributul. Zis si facut, identific toaleta si ii fac o vizita. In timp ce imi vedeam de treaba, imi atrage ceva atentia in stanga, pe perete si vad afisul de mai sus. Da, stiu, afisul se pune la nivelul ochilor pentru maxim de efect, oamenii sunt plictisiti la baie etc. E ok, am mai vazut afise la baie si nu m-a deranjat, unele erau chiar maxim de amuzante.

Dar boss, asta de mai sus ESTE UN AFIS LA MANCARE! Numai mie mi se pare lipsa de bun simt sa pui un asemenea afis in baie? Nu stiu cine o fi luat decizia, dar cine face un pipi si se gandeste la mancare in acelasi timp? Adica te-ai dus acolo pentru o treaba dar te-ai gandit ca ti-e foame nu, sau ti-a facut pofta afisul ala?

Poate sunt eu de moda veche, dar mie mi se pare total nepotrivit sa afisezi reclame la mancare intr-o toaleta.

2 thoughts on “Reclame la mancare si nevoi fiziologice”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *