Pareri filme | Dave Chappelle | The Age of Spin | 2017

Cum faci recenzie unui special de stand-up? Pai nu prea ai cum sa faci, tot ce poti sa faci este sa iti exprimi o parere, despre cum ti s-a parut tie.

Este un show care a avut loc in L.A (cred) si in care Dave Chappelle este absolut delicios. Nu mai e nimic de zis despre el, il stie toata lumea si mie nu mi se pare ca dezamageste. Pare pe undeva un pic ruginit, insa mie mi se pare ca este tot in elita stand-up-ului.

Are in continuare un umor smecher, este un fin observator, este auto-ironic si tot ce trebuie.

Show-ul incepe cu el, vorbind despre un eveniment din Detroit, cand a facut stand-up dar a fost huiduit, fiindca ma rog, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Modul cum relateaza evenimentul, este delicios, o sa incerc sa-l reproduc intr-o rom-gleza.

Este ceva de genul ” ziarele au spus ca am fost booyed-off stage (huiduit si fortat sa parasesc scena). Ziarele mint, fiindca n-am plecat de pe scena. Eu n-am promis oamenilor ca show-ul meu va fi bun, am promis doar ca va fi”. Si o continua in felul asta, ceea ce e foarte smecher. Trebuie sa ai un mental puternic si un avansat simt al umorului ca sa fii capabil sa iei un eveniment nasol din viata ta si sa-l transformi intr-un avantaj, in ceva puternic.

Cum ziceam mai sus, in ciuda faptului ca pare un pic ruginit, mie mi s-a parut umor de buna calitate, am ras cam tot specialul.

Acestea fiind zise, si daca sunteti fani si daca nu ai stand-upului, va recomand sa va uitati. Pana la urma, tuturor ne place sa ne amuzam din cand in cand.

Sursa imagine: captura de ecran trailer youtube

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1