coperta fata Razbunarea Corsarului guy vander carte

Razbunarea Corsarului | de Guy Vander

coperta fata Razbunarea Corsarului guy vander carte

Salutare. Cartea despre care discutam astazi se numeste „Razbunarea Corsarului” si a fost scrias de Guy Vander. A aparut in Romania sub egida editurii Athena. Din pacate nu stiu anul publicarii, nu este mentionat pe carte.

Razbunarea Corsarului

Cartea este una de aventura, cu ceva elemente istorice. Este usor de citit, are un format de buzunar si este scrisa astfel incat sa fie interesanta si atragatoare si pentru copii si pentru adulti. Eu m-am bucurat de ea si m-as fi bucurat probabil si daca eram copil.

Cartea ne prezinta aventurile contelui Victor-Lucien Locrean, un tanar de 20 si ceva de ani. Isi vede linistit de viata sa intr-un mic orasel francez, alaturi de unchiul sau si de servitorii lor. Nu prea sta bine cu cascavalul insa nu asta il supara cel mai rau. Cel mai rau il deranjeaza imaginea patata a familiei sale.

Tatal sau a murit cu 20 de ani in urma, sau cel putin asa se stie. Nu asta il deranjeaza ci doar faptul ca a murit cu eticheta de tradator pe el. Este considerat tradator de tara si de neam pentru ca se spune ca in timpul luptelor dintre francezi si englezi care s-au dat in Canada si-a tradat tara.

Fiul sau arde de nerabdare sa cunoasca adevarul insa nu prea are cum sa verifice. La un moment dat, primeste un biletel foarte misterios de la cineva, care il indruma spre America. Acesta ii spune ca acolo ar putea sa afle despre tatal sau si il ajuta si cu bani.

Zis si facut, tanarul pleaca imediat in aceasta aventura, decis sa afle adevarul odata pentru totdeauna.

Asa cum ziceam si la inceput, mie mi-a placut cartea, mi se pare interesanta. Imi plac cartile de aventura, istorice, cu indieni daca sunt bine scrise. Si aceasta este bine scrisa, suficient de bine incat sa reuseasca sa-ti atraga atentia.

Daca nu v-a placut cartea, nici o problema, va invit prin recenzii carti, gasiti acolo si altele.


Daca v-a placut articolul,  nu uitati sa va abonati la blog (completati campurile din dreapta sus) si sa dati un like pe facebook, unde ne vedem „Dupa Bloguri”.

2 thoughts on “Razbunarea Corsarului | de Guy Vander”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1