doua persoane scriu pe perete priveste cerul cu vopsea

Desene in creion | Priveste cerul

Psttt!!! Azi am un secret de impartasit cu voi. Mi-a luat ceva si am facut foarte multe investighatii pana sa ma prind insa pana la urma am reusit. Stiti mesajele alea  cu „priveste cerul”, imprastiate peste tot, pana si pe cer? Am aflat cine le-a scris.

Mai mult decat atat, o sa vi-i prezint pe infractori in carne si oase, sau ma rog, in hartie si grafit. Este vorba despre doua persoane, tata si fiu ce sunt camuflate in persoane respectabile insa asta nu-i impiedica sa mazgaleasca peretii comunitatii.

Priveste cerul

doua persoane scriu pe perete priveste cerul cu vopsea
infrasunete.eu

Ca de obicei, mie mi-a placut mult ilustratia originala de asta am si decis sa o reproduc. Mesajul de pe zid era insa ceva in limba germana, n-avea nici un sens si o inspiratie de moment m-a facut sa-i spun „Priveste cerul”. Mi se pare o chestie foarte buna de facut din cand in cand, cu totii uitam sa facem asta sau ma rog, sa ne bucuram de ce avem si de mediul inconjurator, cam asta e ideea.

Alte desene de ale mele le gasiti in categoria „Desene in creion„, sigur gasiti ceva pe acolo sa va placa daca acesta nu v-a dat pe spate. Jos de tot, in stanga, aveti si un sistem de rating pe care v-as ruga evident sa-l folositi, dupa cum credeti voi de cuviinta!

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *