echipament-dotari-laborator-precisa

Precisa, furnizor de echipamente pentru laboratoare, vine cu servicii complete #p

Pe masura ce am avut deschidere tot mai mare spre piata externa, am decoperit ca sunt noi orizonturi. Mai multi producatori de produse, mai multe surse de unde putem achizitiona cele dorite, preturi competitive. Insa mai ramanea si problema importului. Sa aduci echipament de laborator din strainatate pana la o destinatie din tara inseamna costuri mari, logistica bine pusa la punct si oameni de legatura pentru a avea totul asigurat – incarcare/descarcare, niciun risc de deteriorare a bunului transportat.

Acum exista altfel de solutii pentru cei in cautare de echipamente si aparatura pentru dotarea unui laborator. Este vorba de a gasi un furnizor care sa intermedieze totul. Iar pe aceasta nisa descoperim Precisa. Cu 3 puncte de lucru in tara, in Iasi, Sibiu si Slatina.

Precisa inseamna servicii complete

De la Precisa pot fi achizitionate echipamentele, dar si consumabilele specifice pentru laboratoare de testare, implicit pentru cele care testeaza materialele de constructie. Unele produse sunt disponibile imediat spre a fi cumparate, altele vor fi comandate si aduse la indemana clientului. Ori poate chiar vor fi si transportate catre destinatia aleasa. Acestea vor fi insotite si de delegat, la nevoie, vor fi puse in functiune de personalul de la Precisa si nu in cele din urma acesta se va ocupa implicit de instructajul oferit celor care ar urma sa utilizeze aparatura specifica.

Pot fi comandate de la kituri simple si sticlarie la autoclave sau bai cu ultrasunete. Incubatoare cu racire, cuptoare, termohigrometre si nu numai, fac de asemenea parte din stocul de la Precisa.

Dincolo de ceea ce inseamna concret modul in care vor fi achizitionate echipamentele dorite, vorbim despre avantaje multiple. Cei responsabili sa doteze un laborator, sa deschida spre exemplu un nou punct de lucru al unui laborator, vor regasi la Precisa mai degraba un aliat al afacerii lor. Pot astfel sa excluda deplasarile costisitoare in afara tarii, nu mai este nevoie sa faca o prospectare de piata prin prezenta fizica, nu vor mai avea plati foarte mari legate implicit nu doar de achizitie, ci si de transportul acestia la o destinatie.

Precisa ofera garantii valabile, iar cand acestea sunt depasite ca termen, echipa de tehnicieni poate fi solicitata contracost. Precisa inseamna asadar o colaborare avantajoasa, pe termen lung posibila. Pot fi cautate mai usor si mai practic toate produsele, echipamentele, accesoriile disponibile pentru a fi comandate, in pagina oficiala precisa.ro.

Contact:

[email protected]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *