Pictorul Fericit te invita sa experimentezi pictura pe numere #p

Cauti o activitate inedita de a-ti petrece timpul liber? Pictorul Fericit vine cu solutia potrivita – pictura pe numere. Potrivita pentru femei, barbati si copii deopotriva, aceasta iti va capta atentia inca de la primele atingeri ale pensulei si cu siguranta nu te vei lasa pana nu o vei finaliza.

Vorbim de o activitate relaxanta in primul rand, perfecta pentru zilele in care te intorci de la serviciu stresat, incordat, cu o stare de spirit nu tocmai buna. Pictura in general relaxeaza, alunga toate energiile negative si te face sa te deconectezi de problemele de zi cu zi, afundandu-te intr-un univers paralel, transpus in pictura.

Pictura pe numere – o alta dimensiune a picturii clasice

Daca in cazul picturii clasice e nevoie de o doza de talent in acest domeniu pentru a putea realiza adevarate opere de arta, pictura pe numere nu presupune decat indemanare si atentie la detalii. Atunci cand realizezi o pictura pe numere esti de fapt ghidat de corespondenta dintre numere si culori. Fiecarei culori in parte ii corespunde un anumit numar, fapt ce se regaseste pe schita aferenta picturii.

Magazinul online Pictorul Fericit este un reper pe piata din Romania in ceea ce priveste picturile pe numere. Accesand site-ul oficial al magazinului, iti vei putea achizitiona kit-ul ce contine absolut toate cele necesare pentru a putea realiza o pictura pe numere. Acesta contine o panza canvas, 3 pensoane de dimensiuni diferite, schita numerotata unde urmaresti corespondenta intre culori si numere, culorile in ulei si o imagine in miniatura unde vezi cum va arata pictura ta in momentul in care o finalizezi.

Este extrem de usor sa realizezi un astfel de tablou. Ba chiar oricine o poate face, fara a avea vreo inclinatie catre pictura de altfel. Dupa cum am precizat mai sus, este suficient sa urmaresti corespondenta de care iti spuneam si sa ai putina indemanare, sa te incadrezi in spatiul aferent fiecarei culori in parte.

Care sunt temele abordate de Pictorul Fericit?

In ceea ce priveste tematica picturilor pe numere puse la dispozitie de catre magazinul Pictorul Fericit, aceasta este foarte diversificata, acoperind orice preferinte – de la picturi pe numere cu animale, flori, peisaje, pasari si pana la cele ce infatiseaza imagini din diverse orase si cladiri mai cunoscute sau mai putin cunoscute.

Dupa cum am precizat si mai sus, picturile pe numere nu sunt destinate doar adultilor. Chiar si copiii pot realiza un astfel de tablou. Pentru acestia, Pictorul Fericit a pregatit un intreg catalog de modele specifice varstei, cu un grad mai scazut de dificultate si cu imagini care mai de care mai colorate. Pictura pe numere cu pisici se numara printre favoritele acestora.

Acceseaza chiar acum site-ul oficial al magazinului Pictorul Fericit si incepe sa traiesti o experienta noua, definita prin relaxare, creativitate si, mai ales, arta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.