afis peter iepurasul film 2018

Peter Iepurasul | recenzie film 2018

afis peter iepurasul film 2018Dupa foarte mult timp, azi am fost la film. Desi mi-am propus demult sa ma duc regulat, tot n-am reusit. Ba n-am avut timp, ba nu stiu ce, ba am stat rau cu cheful, din astea. Astazi insa am vrut sa merg, ca un mod placut de a incheia weekend-ul prelungit.

Oferta nu a fost insa foarte variata sau nu aveam eu chef. Nu prea voiam sa vad filme precum Deadpool sau Avengers, desi de obicei imi plac. Astazi preferam insa ceva relaxant si light si de aia am ales Peter Iepurasul. Am ales bine, a fost o experienta placuta.

#sinopsis Peter Iepurasul

Peter, este un iepuras, desigur. El traieste pe langa Londra, undeva pe la tara, impreuna cu surorile sale, Mopsy si Flopsy si cu varul sau, Benjamin. Alaturi de ei, traiesc prin padure diverse animale gen cerbi, domnul Piggy (un porc domestic dar salbatic), o doamna Arici etc.

Terenul de joaca preferat al lui Peter si acolitilor sai este reprezentat de gradina de legume a lui McGregor, un batran ursuz ce are boala pe iepuri si cum ii prinde in gradina, cum ii vaneaza. La polul opus, se afla Bea, vecina lui, o pictorita ce iubeste iepurii si animalele in general. Ea ii scapa de furia lui McGregor si incearca sa-i protejeze.

Lucrurile se schimba la un moment dat, iepurii scapa de McGregor dar vine unul tanar, nu cu mult mai bun ca precedentul. Acesta este mai tanar dar si mai grumpy cu multe resentimente, furie si probleme psihice generate de job.

Ca atare, razboiul cu iepurii este mai acerb ca niciodata dar nici acestia nu se lasa mai prejos si riposteaza.

Lucrurile se complica cand apare si dragostea la mijloc si cineva se simte abandonat. Oare asa sa fie? Sau oare, dragostea va invinge?

#ochiul critic

Peter Iepurasul, este un film dragut, relaxant, cum am zis la inceput. Este un film de familie, il poti vedea cu copii si parintii. Eu am fost de altfel la film cu mama si in sala erau si copii si au fost faze unde au ras si copii si eu si mama.

Daca de asta ai nevoie, un film usurel care sa te amuze un pic, este perfect, este ok. Nu e comedia vietii dar nicio prostie ordinara.

Actorii joaca bine, iar animalele sunt foarte bine integrate in film. Doar prin deductie iti dai seama ca nu sunt reale, pentru ca altfel aspectul lor este unul foarte realist.

Are de asemenea o poveste cursiva, ce curge bine si are logica. Iepurasii sunt foarte agili, se misca bine, sunt curajosi si fac tot felul de pozne. Sunt de asemenea faze amuzante, un umor destul de fresh, bazat pe comic de situatie mai mult. Ciudat totusi cum noi oamenii ne amuzam vazand cum se lovesc alti oameni, nu e nimic de ras totusi dar se intampla asta.

Publicul tinta este totusi reprezentat de copii, eu asa cred si atunci e explicabil ca se intampla asta.

Ca de obicei, deranjant dublajul in romana. In distributie sunt nume ca Rose Byrne, James Corden, Margot Robbie, Domhnall Gleeson etc. Este aiurea sa-i auzi dublati si ca de obicei, cu tot respectul, dar romanii sucks cand e vorba de dublaje. Este adevarat si ca am fost la o ora potrivita copiilor, undeva in prima parte a dupa-amiezei, probabil daca mergeam mai tarziu era doar subtitrat.

Tragand linie, cum ziceam la inceput, este un film dragut, relaxant ce nu necesita prea mult efort pentru vizionare sau ceva de genul, ti-l recomand.


Sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *