Cum se poate să-ți placă așa mult o pisică? N-ai nimic de făcut?

pisica draguta pentru propietar de pisici
infrasunete: vintage vectors

-Iar tu, nu, te rog Orghidan, nu, nu mai scrie iar, abia am început și eu să cresc un pic…

-Calm, calm, stai calm, o să fiu un domn azi.

#pentru proprietar de pisici, om normal – de exemplu Nina

Dragul meu sau draga mea. Aici vorbesc cu tine, tu, proprietarul unei pisici. Nu mă refer aici la alte animale de companie asta doar pentru că proprietarii de pisici se cred speciali, desigur unii.

Bineînțeles, ei sunt cei care afirmă că pisicile sunt speciale șamd, doar pentru ca prin asociere, aceste pretinse calități ale formelor blănoase mai sus menționate au impresia că se răsfrâng și asupra lor.

Dar divaghez. Dragă proprietarule de pisici, om normal și sănătos la cap, ce ai o pisică, îți plac pisicile dar înțelegi că e pisica ta și atât. Pui și tu o poză, două pe net, ca tot omul, mai povestești ceva funny, ți-o arzi normal. Dragă proprietarule, eu Orghidan, te salut cu respect și te invit să părăsești acest articol. Nu este pentru tine.

#pentru proprietar de pisici, om anormal

Dacă te regăsești mai jos, să-ți pui cască pentru că se lasă cu rupere de taste. Fiindcă dragule proprietar de pisică, mă refer la tine. Da, la tine, la stăpânul un pic cretin și maniac care ar pupa pisica și în partea de intestin gros care iese afară, la propiu, și care e în stare să trăiască pentru pisică. Nu pisica e animalul lui de companie, el e animalul de companie al pisicii. De altfel nici nu e în stare să vorbească prea mult timp despre altceva ci doar despre pisică.

Este subiectul cu care te freacă la melodie non-stop și de care afli fără să te intereseze totul, de la cum face caca până la cum doarme, toarce etc. Cu toate că vine la muncă zgâriat/ă pe față și pe mâini și cu cearcăne din cauza animăluțului superb continuă să-ți vorbească despre el ca și cum ar fi vreo zeitate.

Mă copii, mai dați-o nespălatului de treabă! Exagerați cu pisicile astea și cu orice animal. Este ok să ai un animal de companie de care să ai grijă însă este o limită între asta și o dragoste morbidă. O limită foarte subțire pe care sunt șanse mari să o depășești rapid dacă nu ești atent.

Da, știu, e pisica ta și e specială. E deșteaptă, e tandră, e iubitoare, e funny șamd. Știu dar mai știu și că mai sunt câteva milioane în lumea asta și fac cam aceleași chestii. Da, știu, dorm pe spate cu labele în sus, eeeeiii, e funny… crezi tu. Asta nu e un motiv să pui mâna pe telefon și să-mi trimiți repede poze cu ea. Am mai văzut asta, de câteva sute de ori, minim. Dacă ești fata, mai bine îmi trimiți o poză cu tine cum dormi cu labele în sus.

De altfel, încearcă să înțelegi că nu e așa deșteaptă cum pare și mai știu eu cum, doar că așa o vezi tu, pentru că ești chior sau chioară. Mai încearcă să înțelegi și că nu toți avem o așa mare admirație pentru pisici și pentru pisica ta, în general așa că:

– dacă nu dau eu semne că vreau sa aud de ele, mai shut up. Nu mă interesează să aud despre pisica ta;
– încearcă să mai vorbești și despre altceva altfel o să cred că ești retardat/ă;
– încearcă să vorbești normal și să nu te mai maimuțărești când vorbești de mâtză altfel ne intoarcem la punctul 2;
– încearcă să nu-mi arăți poze cu mâtza dacă nu ți le-am cerut eu, chiar mă doare undeva cît a crescut maidanezul tău.

Mai bine îmi arăți altfel de poze, de preferat cu tine dacă ești fata. Sau mai bine faci diferența și înțelegi că ce e important pentru tine nu este și pentru mine. Poate am și eu o ciupercă la o unghie de care sunt mândru și-mi e foarte dragă dar nu ți-o arăt ție.

Miau…?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *