Cum se poate sa-ti placa asa mult o pisica? N-ai nimic de facut?

pisica draguta pentru propietar de pisici
infrasunete: vintage vectors

-Iar tu, nu, te rog Orghidan, nu, nu mai scrie iar, abia am inceput si eu sa cresc un pic…

-Calm, calm, stai calm, o sa fiu un domn azi.

#pentru propietar de pisici, om normal – de exemplu Nina

Dragul meu sau draga mea. Aici vorbesc cu tine, tu, propietarul unei pisici. Nu ma refer aici la alte animale de companie asta doar pentru ca propietarii de pisici se cred speciali, desigur unii. Bineinteles, ei sunt cei care afirma ca pisicile sunt speciale samd, doar pentru ca prin asociere, aceste pretinse calitati ale formelor blanoase mai sus mentionate au impresia ca se rasfrang si asupra lor.

Dar divaghez. Draga propietarule de pisici, om normal si sanatos la cap, ce ai o pisica, iti plac pisicile dar intelegi ca e pisica ta si atat. Pui si tu o poza, doua pe net, ca tot omul, mai povestesti ceva funny, ti-o arzi normal. Draga propietarule, eu Orghidan, te salut cu respect si te invit sa parasesti acest articol. Nu este pentru tine.

#pentru propietar de pisici, om anormal

Daca te regasesti mai jos, sa-ti pui casca ca se lasa cu rupere de taste. Fiindca dragule propietar de pisica, ma refer la tine. Da, la tine, la stapanul un pic cretin si maniac care ar pupa pisica si in partea de intestin gros care iese afara, la propiu, si care e in stare sa traiasca pentru pisica. Nu pisica e animalul lui de companie, el e animalul de companie al pisicii. De altfel nici nu e in stare sa vorbeasca prea mult timp despre altceva ci doar despre pisica.

Este subiectul cu care te freaca la melodie non-stop si de care afli fara sa te intereseze totul, de la cum face caca pana la cum doarme, toarce etc. Cu toate ca vine la munca zgariat/a pe fata si pe maini si cu cearcane din cauza animalutului superb continua sa-ti vorbeasca despre el ca si cum ar fi vreo zeitate.

Ma copii, mai dati-o nespalatului de treaba! Exagerati cu pisicile astea si cu orice animal. Este ok sa ai un animal de companie de care sa ai grija insa este o limita intre asta si o dragoste morbida. O limita foarte subtire pe care sunt sanse mari sa o depasesti rapid daca nu esti atent.

Da, stiu, e pisica ta si e speciala. E desteapta, e tandra, e iubitoare, e funny samd. Stiu dar mai stiu si ca mai sunt cateva milioane in lumea asta si fac cam aceleasi chestii. Da, stiu, dorm pe spatele cu labele in sus, eeeeiii, e funny… crezi tu. Asta nu e un motiv sa pui mana pe telefon si sa-mi trimiti repede poze cu ea. Am mai vazut asta, de cateva sute de ori. Daca esti fata, mai bine imi trimiti o poza cu tine cum dormi cu labele in sus.

De altfel, incearca sa intelegi ca nu e asa desteapta cum pare si mai stiu eu cum, doar ca asa o vezi tu, pentru ca esti chior sau chioara. Mai incearca sa intelegi si ca nu toti avem o asa mare admiratie pentru pisici si pentru pisica ta, in general asa ca:

– daca nu dau eu semne ca vreau sa aud de ele, mai shut the gurita up. Nu ma intereseaza sa aud despre pisica ta;
– incearca sa mai vorbesti si despre altceva altfel o sa cred ca esti retardat/a;
– incearca sa vorbesti normal si sa nu te mai maimutaresti cand vorbesti de matza altfel ne intoarcem la punctul 2;
– incearca sa nu-mi arati poze cu matza da daca nu ti le-am cerut eu, chiar ma doare undeva cat a crescut maidanezul tau.

Mai bine imi arati altfel de poze, de preferat cu tine daca esti fata. Sau mai bine faci diferenta si intelegi ca ce e important pentru tine nu este si pentru mine. Poate am si eu o ciuperca la o unghie de care sunt mandru si-mi e foarte draga dar nu ti-o arat tie.

Miau…?

Cum se poate sa-ti placa asa mult o pisica? N-ai nimic de facut?
4.3 (86.67%) 3 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *