poza cu un chinez tras de par de nevasta

Partidul te vrea tuns

Salve. Am revenit cu un nou desen in prim-plan. Nu prea am avut timp in ultima vreme de bloggarit, m-am concentrat pe alte aspecte insa am revenit in forta zic eu. Pregatesc mai multe chestii cum ar fi niste editoriale, pe care cred ca o sa le postez vinerea, le voi alterna probabil cu recenziile de carti. De asemenea, vine momentul in care sarbatoresc 300 de posturi in curand, mai am circa vreo 5 pana ajung la acea cifra. Pana una-alta insa sa ne concentram asupra articolului de azi. Poza se numeste „Partidul te vrea tuns” dupa faimoasa reclama de acum cativa ani buni.

Personajul din imagine nu cred ca are nici o treaba cu rock-ul el fiind saracul chinez toata ziua si chinez medieval. A primit insa numele asta pentru ca asa m-a inspirat pe mine imaginea respectiva, m-a dus imediat cu gandul la acea reclama.

Partidul te vrea tuns
infrasunete.eu

Ca de obicei si aceasta este o reproducere dupa o imagine mai veche, pe care o puteti vedea in featured si pe care cred ca am gasit-o pe wikipedia sau pe undeva pe acolo. Daca vreti sa vedeti si alte desene in creion, categoria cu pricina va asteapta sau va invit pe deviantart.

Nu uitati sa va abonati si sa ma „ajutati” cu o steluta sau cu cinci, dupa cum va lasa inima.

Noroc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *