Pareri filme | Last Vegas | 2013

Hei, nu te-ai saturat sa vezi toti batraneii vopsiti si machiati, in roluri de tinerei? Daca da, atunvi Last Vegas, este pentru tine. Asta pentru ca ne prezinta niste actori interesanti dar in varsta, in rolul unor oameni cam de varsta lor reala, sau mai batrani.

Este deja o prima chestie interesanta la filmul asta, asta da deja filmului un aer de autenticitate. Este placut sa vezi oameni precum Robert de Niro, Kirk Douglas sau Morgan Freeman in roluri de oameni de varsta a treia cum de altfel e si cazul lor.

Filmul ne prezinta aventura unor prieteni din copilarie cunoscuti sub numele de Gasca din Flatbush. Cu ce ocazie? Ultimul dintre ei urma sa se casatoreasca si asta duce la inevitabila petrecerea burlacilor in inevitabilul Vegas. Cam aici se opresc insa cliseele, actiunea devine imprevizibila de aici inainte si se separa uneori pe 4 planuri, pentru fiecare dintre protagonisti.

Nu prea sunt multe de zis, trebuie doar vazut. Este un film interesant, cu destule glume bunicele.

Mie mi-a placut. Mi se pare un film destul de complex in care comedia se impleteste armonios cu introspectia, cu temerile fiecarei varste etc. Merita urmarit cu siguranta.

Scenariul este bunicel, iar din cei patru crai din rolurile principale trebuie sa-ti fi placut macar unul, macar o data. Nu prea are cum sa nu, fiindca sunt cu totii actori de marca.

Sursa imagine: captura de ecran last vegas petrecerea burlacilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *