Daca vrei un film care sa te sperie, atunci Padurea Sinucigasilor…

padurea sinucigasilor unde se intampla tot doar in trailer
padurea siuncigasilor unde se intampla tot doar in trailer

…. nu e pentru tine. Filmul asta nu te poate speria, insa iti poate produce mirare, nu-ti vine sa crezi in ce hal o pot da in bara. Nu dispera insa, mai spre sfarsitul articolului am niste recomandari horror pentru tine.

In fine, trebuie sa mentionez pana una alta ca azi am venit sa-mi fac mea culpa sau mai bine niste harakiri ca sa fiu in ton cu filmul. Ma rog, as putea sa-mi dau si doua palme. Nu de alta dar cam acum un an va recomandam un film, in articolul asta despre filme ianuarie 2016. Nu stiu ce naiba a fost in capul meu, dar The Forest (sau „Paduricea” cum au tradus-o unii de la noi) nu prea e deloc un film bun. Eu i-am zis Padurea Sinucigasilor.

Hai sa trecem insa prin el un pic.

Padurea Sinucigasilor si doua surori

Este un horror-thriller, undeva pe acolo. Actiunea are loc in Japonia si implica celebra padure Aohigahara, mai cunoscuta si sub numele de Padurea Sinucigasilor (cat pe ce sa zic Padurea Spanzuratilor).

Undeva in lumea intreaga, exista doua surori din intamplare gemene. Sunt neamuri bune, la propiu, se iubesc mult, insa sunt in totala antiteza, fapt subliniat si culoarea diferita a parului, una e blonda, alta e bruneta. Da, e atat de simplu.

Au crescut fara parinti de la 6 ani, acestia au murit intr-un accident de masina si ele au fost crescute de bunici. La un moment dat, bunica moare si cele doua simt nevoia sa se desparta.

Sara, blonda, este casatorita, lucreaza – nu stiu ce – isi vede de viata ei „normala”. Jesse, bruneta, simte nevoia sa exploreze, sa se regaseasca. Merge in Japonia unde preda engleza copiilor. Intr-o excursie insa, dispare in padurea Aohigahara.

Sara, isi lasa sotul si tara si merge sa o caute. Aici si incep problemele ei, odata ce intra in padure, care nu e deloc ceea ce pare. O s-o gaseasca pe sora-sa sau o mierleste? Ramane de vazut.

Ce se intampla in padurea Sinucigasilor?

Film slab boss, imi pare rau s-o zic. Din trailer parea mai tare insa nu este. Ideea de a folosi padurea Aohigara mai cunoscuta si sub numele de padurea sinucigasilor intr-un horror mi s-a parut interesanta insa modul cum au facut-o… fail. Cam totul lasa de dorit la filmul asta, cred ca cel mai ok mi se pare jocul actoricesc, care n-a fost cine stie ce.

Povestea este subtire, n-are deloc substanta. Scenariul, este simplut si facil asa, nu stiu, pentru copii intr-un mod paradoxal. Scene scary… nu prea am vazut, nici macar scarboase sau ceva. E plin de clisee oricum, mie asa mi s-a parut. Era clar cam unde se intampla nu stiu ce, unde apare o fata de mort etc.

Este totusi un film care poate sluji de exemplu, asa nu. Cam asta e ideea. Cum nu cred c-o sa va placa filmul asta, va las cu recenzii filme si cu niste pack-uri de filme horror dupa cum urmeaza:

Nu uitati sa dati un share si sa va abonati la blog (introduceti adresa de mail in campul din dreapta sus)!

Sursa imagine: pexels.com

2 thoughts on “Daca vrei un film care sa te sperie, atunci Padurea Sinucigasilor…”

  1. Se poate da pe Facebook filme groaza sângeroase care nu s-au mai văzut în România deci toate filmele noi și vechi sunt pe Cinemagia dar alte filme nu sau mai pus

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.