nume scurte

Sa mai taiem din nume din start zic

nume scurte

Oamenii… suntem lenesi. Da, cam toti si cam oricand. De asta in unele parcuri in loc sa mai ocoleasca si sa mai mearga un metru, ca sa faca „rondul”, exista carari prin spatiul veche. Oamenii n-au avut chef sa mai ocoleasca un pic. Faptul ca nu mai creste iarba in acel loc, demonstreaza clar ca nu e doar unul lenes. De asta cred ca simtim si nevoia de nume scurte.

Mai demonstreaza si efectul de turma si lipsa de simt civic. Pai da, dar oricum au mai trecut si altii pe acolo si daca nu trec eu, trec oricum altii si iarba tot nu mai creste deci e acelasi lucru! Algoritmul se arunca si la hartiile aruncate pe strada, mers cu mijloacele de transport in comun fara bilet dar cerut conditii si tot asa.

In principiu se pare ca e ok sa faci absolut orice cata vreme „da’ lasa ma ca toti fac asa!”.

Sa revenim insa la nume ca am cam divagat. Cam asa e si cu numele sau ma gandeam eu ca ar trebui sa fie. Sigur stiti si voi o Madalina careia i se spune Mada, o Catalina careia i se spune Cata, o Andreea careia i se spune Deea, un Alexandru pe care-l strigam Alex si tot asa.

Pai atunci, de ce ne mai batem capul sa le punem numele complete? Adica, de ce sa mai treci in buletin Alexandru, trece-l frate Alex direct si aia e, stii o treaba.

Acum ma gandesc ca exista riscul sa se intample din nou si din Alex sa devina „Al” ca la americani si dupa aia sa dispara de tot? Nu m-ar mira. Cum am zis mai sus, oamenii sunt lenesi si daca se poate sa taiem din efort, atunci sa-l taiem. Toata lumea vrea sa slabeasca, dar fara efort, bani fara munca si tot asa.

Barbati si femei vor sa scurteze tot, mai putin penisul. Acolo nu vrea nimeni sa umble in minus.

Sursa imagine: pexels.com

P.S Daca blogul va face cu ochiul, atunci va invit sa va abonati (mailul in campul din dreapta sus). Va astept si pe facebook, Dupa Bloguri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *