nu mai vorbesc cu tine femeie legata la gura

Nu mai vorbesc cu tine! Aha si asta ar trebui sa ma sperie!

nu mai vorbesc cu tine femeie legata la gura

Orghidan… oh well, scrie frate, scrie asa cum stii tu!!!

Unii oameni nu au discernamant si nu reusesc sa faca diferenta intre chestii serioase si glume, intre job si personal si lista poate continua. Nu mai vorbesc de orgoliu imens si chestiile bagate in cap de bunici, parinti, prieteni si internet: da, tu esti special, da, tu poti schimba lumea, da, tu esti un dar pentru ceilalti!

Esti o… organ genital masculin de reproducere. Asta esti. Esti special si iti castigi un loc special in viata cuiva, atunci cand faci ceva special pentru acel om. Get it? Ai fost langa el cand era in rahat? L-ai ajutat material, l-ai ajutat cu o vorba buna, l-ai luat in brate, i-ai zambit macar? Ce rahat ai facut pentru acel om de te crezi special? Daca nimic din toate astea… atunci ai mare grija la „amenintari”.

Ce m-a scos din sarite?

Anumite persoane de sex feminin (no offence, dar nu prea am auzit baieti sa ma ameninte cu chestia asta) folosesc fara discernamant amenintarea „nu mai vorbesc cu tine! auzi ma, vrei sa nu mai vorbesc cu tine?!!!”

O asemenea amenintare doare, dar daca vine din partea unei persoane ca cele descrise mai sus. Venite din partea unei persoane oarecare, cu care esti doar coleg si maxim amic si careia nu i-ai ridicat un altar in sufletul tau (si nu la modul erotic/romantic etc.) doare, dar in alta parte.

Nu inteleg insa de unde naiba e aroganta asta? Ce le face pe anumite persoane sa creada ca sunt speciale in viata ta, atat de speciale incat sa te ameninte cu chestia asta? Cine naiba le-a zis sau le-a dat dreptul asta. Daca faci niste glume cu cineva, daca ii acorzi un pic de atentie, nu inseamna ca viata ta s-a sfarsit daca nu mai vorbeste fiinta respectiva cu tine.

Pentru cazul in care spunea doar tampenii, poate e mult mai bine asa. Ma gandesc insa ca ar trebui sa asteptam sa fim declarati speciali, inainte de a ne declara singuri. Nu de alta, dar altel cadem destul de usor in penibil si ne vom supara groznic cand cel amenintat cu asemenea chinuri groaznice, ne va pufni dispretuitor in fata.

Sursa imagine: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *