Nu ignora caderea excesiva a parului – cand este momentul sa apelezi la implantul de par #p

Cu totii ne confruntam cu caderea parului si e normal sa se intample acest lucru, insa pana la un anumit punct. Potrivit expertilor in domeniu, in fiecare zi e normal sa pierzi intre 50 si 100 de fire de par. Bine, nu le poti numara, insa le poti cantari din priviri, daca pot spune asa, pentru a vedea daca te incadrezi in parametri normali. 

In cazul in care tu deja te confrunti cu alopecie, atunci trebuie sa iei masuri imediate. Pana la urma podoaba ta capilara este puternic legata si de stima ta de sine, deci nu cred ca vrei sa o pierzi. Astazi vreau sa iti vorbesc despre clinica in care poti beneficia de implant de par prin tehnica Q-FUE, implant realizat exclusiv manual. 

Hai la Dr. Felix Hair Implant pentru a-ti aminti cum arata un par bogat si sanatos! 

Dr. Felix Hair Implant este o clinica de top in implant de par din Romania. Aici medicii ultaspecializati opteaza pentru implant de par Tehnica Q-FUE pentru a te ajuta pe tine sa revii la bogatia parului de altadata. Sa stii ca interventia este minim invaziva, iar, mai mult decat atat, este realizata manual.  

Medicii ce realizeaza implantul de par prin tehnica Q-FUE nu sunt simpli tehnicieni, ci medicii ultraspecializati in aceasta tehnica. Cu alte cuvinte, atunci cand apelezi serviciile din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant intri in contact cu calitatea absoluta, cu servicii de top. 

Tot ce trebuie sa stii despre pasii pe care ii urmezi pana la tehnica Q-FUE 

Inainte de toate ai nevoie de o consultatie de specialitate. Aceasta este total gratuita – le poti trimite medicilor experti cateva poze prin intermediu formularului online sau pe WhatsApp. Ei iti vor trimite o estimare de timp si de cost privind implantul de par.  

Urmeaza apoi vizita la clinica, moment in care pui la punct impreuna cu medicul ultraspecializat strategia de tratament perfecta pentru tine. Prima etapa din cadrul tehnicii de implant de par Q-FUE este cea de inversie. Grafurile, radacinile de par ca urmeaza a fi implantate, vor fi extrase din zona occipitala. Din nou, totul se desfasoara manual, deci fara durere sau cicatrici ulterioare.   

Va urma apoi implantarea firelor de par, grefelor recoltate in zonele depletate in unghiul de crestere dorit. 

Pentru mai multe detalii, dar si pentru a beneficia de implant de par prin tehnica Q-FUE ia legatura cu expertii in domeniu prin apel telefonic la numarul 0720 354 368 sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe site. 


sursa imagine: pixabay.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *