sky

Neutron Bomb

Plictisit un pic de filme si carti, imi mai indrept atentia spre proiecte muzicale, directie pe care am cam abandonat-o o vreme din varii motive. Mi-am propus ca pana la sfarsitul anului sa lansez diverse proiecte mai vechi, pe care nu le-am mai terminat pentru ca ma tin pe loc. Am tendinta de a ma intoarce la ele si atat. Pe cele in care am „vazut ceva” o sa le postez, ca sa mi le scot din sistem cum s-ar spune. Mi-am mai propus de altfel ca pe viitor, sa nu mai samplez la intamplare sa zic asa, ci sa lucrez doar cu sample-urile care ma ating, ca sa nu iasa ceva mecanic.

Ca veni vorba de sample-uri, cine are tehnologia si cunostintele necesare, este invitat sa sampleze „Mihaela Runceau – Un bilet pentru o calatorie„, primele 10-15 secunde maxim. Eu am incercat, dar imi da cu virgula, nu-mi place cum iese, nu reusesc sa-l aranjez, asa ca am renuntat.

Schita prezentata astazi, „Neutron Bomb”, este rezultatul unui joc cu „Harmor” in FL. Nu mai stiu cum am ajuns la notele astea, in urma a ce. Mi-a placut schita, dar n-am chef s-o termin, asa ca o postez asa cum e, din motivele exprimate mai sus.

Beat by: InfraSunete.

Artwork„:https://stocksnap.io/.

Sanatio!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *