Neam cu Niki Lauda. A facut tot, stie tot, stie el mai bine.

Neam cu Niki Lauda. A facut tot, stie tot, stie el mai bine. lauda peste masura

In viata oricarui om se afla cel putin cate un urmas al lui Niki Lauda. Au ceva in comun si anume Lauda. Daca ar fi facut parte dintr-o fratie americana asta s-ar fi numit Lauda Lauda Lauda.

Daca nu recunosti un asemenea specimen in anturajul tau, ori familie, ori prieteni, ori colegi de munca, imi pare rau dar inseamna ca tu esti.

Sa lamurim din prima, nu ma refer aici la actiunea pe care o facem toti, aceea de a inflori un pic faptele ca sa fie mai funny, chiar si eu, chiar si in acest articol. Aceea e o treaba pe care o facem toti si e ok.

Ma refer la aceia care asta fac tot timpul, se lauda. Despre orice si cu orice. Genul de persoane mai cunoscute si sub numele de story-topper uneori. Aproape orice ar fi, stie el una mai buna. Stai sa vezi…. asta nu e nimic!

Ai iesit aseara cu Eva Mendes si cu sora-sa geamana si ai mai facut si sex cu ambele, ohooo, pai frate, cand iesea el cu ea? Duhhh, abia acum te-a bagat in seama?

Apoi, mai sunt aia care viseaza doar combinatii, bani, masini, femei ce vrei tu, el iti combina. Din vorbe si ramane doar la nivel de vorbe. Mai sunt si aia care au femei fara numar dar nu le vede nimeni niciodata, nici macar un fir de par. Dar ei au prietene.

Te pune “sefa” sa faci ceva naspa si faci? Esti prost. Cum sa faci asa ceva, trebuia sa-i zici aia si ailalta si ailalta! Ce vorbesti, pai daca era el in locul tau… si peste 10 minute e in 4 labe, aduna firimiturile de pe jos cu limba.

And on, and on, and on. Eu nu inteleg de ce-si pierd oamenii astia timpul si nu fac un blog ceva sa scrie niste povesti si sa faca un ban cinstit si gramada.

Si inca ceva ce nu inteleg: ce au ei de castigat de pe urma acestor actiuni? Daca imi spui mie ca tu ti-ai tras-o cu nu stiu cine sau ca nu stiu ce afaceri ai facut tu… ce? Iti creste self esteem-ul, ai nevoie de aprobarea mea sau a altcuiva sau care e faza? De ce simti nevoia sa faci din astea, cu ce te alegi, cu credibilitate? Trust me poor mo’ fo ca nu. Oamenii se prind repede cand vorbesti mereu si nu prea faci nimic si pierzi din toate punctele de vedere.

Credibilitatea e un animal foarte sensibil si o poti pierde rapid. Cam la asta duce lauda peste masura.

Deci sunt doua variante: ori te abtii, ori incepi sa demonstrezi macar o parte din ce zici. Sa ajungi macar in faza la care oamenii nu stiu ce sa creada.

Sursa imagine: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *