Natalie Cole Tribute

 Salve. Articoul de astazi este unul mai putin vesel prin prisma a cum am ajuns la el, de altfel, „Natalie Cole Tribute” cred ca nu suna prea bine. Este un articol provocat de decesul lui Natalie Cole, artist de sine statator si pe deasupra fiica marelui Nat King Cole. Ea a decedat chiar pe 31.12.2015.

Asa am ajuns sa scriu articolul de fata. Nu vreau sa fiu ipocrit si sa ma apuc sa ii inchin ode, sa zic ca a decedat un mare artist (desi asa e), ca muzica n-o sa mai fie la fel si chestii din astea. Auzisem de Natalie Cole, am ascultat cate ceva de la ea dar nu pot sa zic ca eram nu stiu ce fan si ii stiam discografia pe de rost. Daca nu ar fi decedat, in mod sigur acest articol nu aparea, nu aveam de gand sa o samplez.

Revenind insa la subiect, „Natalie Cole Tribute” a luat nastere ieri, de fapt ieri l-am conceput. Am tot auzit pe la stiri chestii despre deces si m-am apucat sa-mi dau un refresh pe youtube, sa ascult cateva piese. Tot facand asta, m-am simtit asa inspirat si am zis ca n-ar fi rau sa fac un beat, asa de aducere aminte sa-i zicem. Am incercat insa sa samplez cateva piese insa nu mi-a placut nimic, in sensul ca nu imi placea cum imi ies. Asta pana am gasit „Unforgettable”, pe care am despuiat-o de linia de tobe si de cea de bas si peste care am mai adaugat eu ceva instrumentatie sa-i zicem (niste sunete, un soi de loop etc.). Le-am aranjat pe toate dupa bunul plac, le-am dat un dram de mix si mister si cam aia a fost.

Fiindca imi doresc ca „produsele” mele sa fie cat se poate de originale, m-am apucat sa incropesc si un artwork si am facut ceva care nu-mi place deloc si anume partea de portrete. Evident, nu mi-a iesit cum imi doream ca atare s-a ales cu niste ochelari de soare. Este de asemenea si primul meu desen colorat, imi placuse insa mult coperta albumului respectiv („Rest of the night – Natalie Cole”) si de asta mi-am dorit sa o refac.

Ce a iesit vedeti mai jos.

Sanatate!

P.S In „Instrumentale hip-hop” gasiti si alte beat-uri, mai noi si mai vechi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *