nadia comaneci tanara

Imagine veche cu Nadia Comaneci tanara

Facand curat prin dulap, ca Eminem, am gasit ceva ce am zis ca s-ar putea sa intereseze si pe altii. Este vorba despre o vedere ce o are in prim-plan pe Nadia Comaneci, o Nadia Comaneci tanara, in plina forma se pare.

Nu stiu din pacate din ce an este, scrie pe ea casa de filme Acin (daca am retinut bine). Mi-ar fi placut sa obtin mai multe informatii.

Daca ai informatii despre aceasta vedere, de cand este, cu ce ocazie etc. atunci te rog sa lasi un comment, mi-ar placea sa aflu mai multe despre ea. Sunt curios daca e facuta inainte de Montreal sau dupa si asta doar pentru ca din imagine reiese o Nadia cu personalitate si foarte increzatoare in fortele sale.

Mi se pare clar din imagine ca reiese faptul ca de atunci inca Nadia stia cine este si ce poate, ce vedeta va deveni.

# Nadia Comaneci tanara

nadia comaneci tanara

Pana una alta, cred ca Romania ii datoreaza Nadiei un film. Poate se va trezi careva pe la ministerul Sportului/Culturii sau ceva de genul sa faca un documentar. Da, s-au spus atatea, au fost atat de multe interviuri samd dar nu am vazut un documentar bazat strict pe Nadia.

Cred ca s-ar gasi si ceva imagini cu Nadia Comaneci tanara si marturii ale oamenilor de atunci, a celor cu care a colaborat, al colegilor samd.

Ar putea fi facut, sunt convins ca ar fi foarte bine primit atat in tara dar mai mult decat atat, in afara tarii. Din pacate, probabil Nadia este mai iubita si mai respectata in afara decat in tara.

Din punctul meu de vedere, ar trebui sa avem obligatoriu filme cu Hagi, Nadia, Tiriac, Nastase, Dobrin samd. Sunt ceva carti dar sunt probabil uitate pe undeva ca cea de aici, cu Nastase si Tiriac.

Tu ce parere ai, ar trebui sa fie facut un film cu Nadia?


P.S Te invit sa dai un ochi si prin celelalte imagini vechi, mai am cateva. 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *