Niste stiri si unde as tortura niste oameni

Niste stiri si un muzeu de tortura real, pentru sociopati
poze de Frederico Marques

Cand imi aduc aminte, ma uit la Jurnalul de Stiintein parte pentru ca uneori cel putin are stiri interesante, in parte pentru ca-mi place prezentatoarea. Weekend-ul asta am vazut cea mai recenta emisiune si m-am amuzat dar si ingrijorat un pic.

3. Afecţiunile gingivale ar putea fi descoperite mai uşor cu… cerneală de calmar

Nuuu, nu putem sa gasim alta metoda si sa-l lasam in pace? Dupa ce ca lesinam si asa mare parte din specii pentru mancare, acum ne si tratam cu ei la modul asta? Singura varianta sa folosim asta si sa fie cat de cat ok, ar fi sa obtinem cerneala aia de la animale pe care sa nu le ucidem. Ma rog, nici cu tinutul in captivitate nu prea sunt de acord.

4. Oamenii de ştiinţă de la MIT au inventat pastele care-şi schimbă forma. Le trebuie doar apă şi se transformă imediat în raviolli, caneloni sau ce alte forme mai există.

Serios, astia chiar n-au nimic mai bun de facut? Mi se pare cam inutila chestia asta. Da, stiu, ajuta la transport fiindca fiind plate, se economiseste spatiul. Asta nu cred ca le va face macar mai ieftine, sau nu cu mult. Dar serios, chiar s-a inventat tot pe lumea asta si stam asa bine cu tehnologia incat de asta sa fie nevoie acum?

5. Lacrimile sunt arma femeilor, se spune. Iar o tânără originară din Taiwan chiar a demonstrat teoria. A creat un pistol care le transformă în gloanţe.

Interesanta inventia, de domeniul James Bond, dar smechera. Functioneaza pe un principiu simplu, o chestie se aseaza la ochi si colecteaza lacrimile, care sunt apoi inghetate si proiectate spre tinta. Nu este o arma letala.

Aaaa numai mie mi se pare ciudata? Daca vorbim de o agresiune, cand ai inceput sa plangi, cred ca deja este prea tarziu. Apoi, fiindca nu poti sa mergi cu chestia aia pe fata pe strada, daca iti fura unul telefonul, pana scoti tu ala din geanta, pana il pui la ochi, pana iti da prima lacrima, ala l-a si vandut.

Nu mai zic, Doamne fereste!, de un posibil viol sau o alta forma de violenta. Pana il faci tu sa lacrimeze cu lacrimile tale… deja e prea tarziu.

7. Inginerii elveţieni lucrează la o dronă pentru livrări, care să zboare înconjurat de o cuşcă din fibră de carbon. Până acum a făcut peste 150 de zboruri de test.

Vad ca se tot insista pe tema asta. Am vazut ca se tot experimenteaza si cu drone de transport persoane samd. Foarte frumos dar e lumea pregatita pentru asa ceva? No way, eu cred ca mai sunt necesari minim vreo 20 de ani pentru asta. Ma rog, 20 de ani de pace, fara razboaie si hartuieli, ceea ce iarasi mi se pare imposibil dar poate am dreptate.

Ar trebui adunati liderii lumii si plesniti peste bot, apoi sa incaseze niste suturi in cur si sa-i punem sa sape in gradina sau sa stearga niste batrani la fund. S-ar potoli atunci cu orgoliile lor mizerabile, mai mari decat creierele.

Revenind la idee, oare de ce vad eu oameni cu prastii (ca sa nu zic de pistoale magnetice sau ceva) vanand drone? Cam asa mi se pare mie ca o sa fie viitorul. Si cred ca vor fi parinti care le vor spune copiilor ca nu tot ce zboara se vinde, sau  ceva de genul.

Muzeu de tortura cu victime reale

Ultima nu-i o stire, ci e inspirata de un film. Am revazut un film de groaza, Hostel, daca e careva curios si era acolo o faza cu un muzeu de tortura.

Ma gandeam ca daca as fi sociopat – practicant – cea mai marfa acoperire ar fi asta. As face un muzeu cu chestii de tortura si victimele le-as tortura si le-as inchide la vedere. Nu si-ar da nimeni seama, sunt in stare sa pariez pe asta. Toti ar crede ca sangele gen, gemetele, tipetele, mirosurile etc. toate sunt fake si sunt special puse in practica pentru turisti.

Cat de funny ar fi sa vezi oameni punand selfie cu o victima reala si laudand muzeul pentru realism? Evident, victimele ar trebui sa ceara ajutor si sa-i implore pe oameni sa le scoata de acolo. N-ar crede nimeni, pentru ca la intrare, fiecare turist ar fi fost informat de ce urma sa vada si care urma sa fie comportamentul victimelor.

Ce zici, ar functiona? 🙂

2 thoughts on “Niste stiri si unde as tortura niste oameni”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *