aparat de muls vaci desen in creion

Mulgatoare vaci | Desene in creion – Miercuri

Salut. Sa-i mai dam si cu niste desene, fiindca n-am mai avut cam de multicel placerea asta. In ultima vreme, atentia sa zic asa mi-a fost distrasa in alte directii dar mai mult decat atat, am stat si cam rau tare cu timpul. Am revenit astazi insa cu un desen ce mie imi place mult si care a primit numele de „Mulgatoare vaci„.

Mulgatoare vaci

mulgatoare vaci

Numele sa nu-mi fie luat in… nume de rau, insa mie mi s-a parut foarte amuzant si de asta l-am si folosit. Evident, nenea nu e vreun aparat de muls nici macar nu e de sex feminin. In ciuda acestui fapt, face totusi cam acelasi lucru ca aparatul cu pricina. Cam de asta mi-am si permis sa-i dau numele asta.

Nu stiu insa cat de buna e ideea sa fumezi in grajd. De ce? Evident, fiindca risti sa le transformi pe Joiana si Murga in hamburgeri, bine facuti.

In ton cu articolul, imi permit sa va recomand un puzzle pentru copii dar de ce nu si pentru adulti, in scop de relaxare. Click pe poza pentru mai multe detalii.

sursa: elefant.ro

Daca nu va place acest desen totusi, va invit prin „Desene in creion„, cu siguranta gasiti pe acolo ceva pe gustul vostru. De asemenea, ne putem vedea si pe flickrdeviantart sau pinterest.

Daca v-a placut acest articol, atunci va invit sa-i dati un rating si de asemenea sa va abonati fie prin pop-up, fie prin campurile din dreapta sus.

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *