mouse wireless

Mouse wireless | recomand

Eu sunt satul de fire, abia astept sa scap de ele. Sper sa vina cat mai repede perioada in care o sa avem totul wireless. Pana atunci – ca alimentarea cu energie electrica nu ai cum s-o fentezi – fac si eu ce pot. Adica folosesc de exemplu casti wireless si un mouse wireless pe care ti-l si recomand.

Deci daca ti-a mancat pisica soarecul sau a mancat grausor si gata, poate te ajuta informatiile de mai jos.

mouse wireless

Mouse wireless

Mouse-ul pe care ti-l recomand este un mouse pe care l-am cumparat in octombrie 2019, de pe emag (link afiliat).

Sunt o gramada de oferte de mouse-uri pe piata (indiferent ca e vorba de un mouse cu fir sau fara fir) asa ca este greu de ales un model. Nici mie nu mi-a fost foarte usor dar folosind macar vreo 10 mouse-uri pana acum, stiu ce sa caut, macar cat de cat.

Clar, voiam un mouse wireless, din motivele expuse mai sus. Ma interesa sa fie un mouse potrivit ca dimensiune – ca atare am verificat acest aspect inainte sa-l cumpar. I-am comparat de exemplu dimensiunile cu mouse-ul pe care il aveam inainte sa vad daca este ok. Este foarte important acest aspect, mai demult am cumparat din greseala un mouse si nu m-am uitat si zici ca era facut pentru copii.

Apoi, pentru mine mai conteaza si forma. Am vrut unul cu o forma relativ decenta ca sa nu ma doara mana dupa folosire – gen sindromul tunelului carpian etc.

Pentru mine, mouse-ul acesta isi face bine treaba. Intra sub mana cat trebuie si pot tine degetele comod pe el – fara sa fie nevoie sa le strang sau intind etc. Acum ma rog, eu nu am folosit acest mouse pentru gaming, poate acolo se schimba situatia.

Mi se pare ca e super ok si din privire a conexiunii, se conecteaza imediat si nu mi se pare ca are vreun lag sau ceva de genul.

Ca sa trag linie, per total sunt foarte multumit de achizitie – in raport calitate pret – si ti-l recomand cu drag. Daca ai nevoie de un mouse wireless bun, atunci Microsoft Mobile 1850 este o alegere buna.


sursa imagine: arhiva personala

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *