Morris from America 2016

Salutare. Desi am inceput deja 2017 la data publicarii acestui articol (nu si la data scrierii), eu nu ma las batut gen, inca raman in 2016, cinematografic vorbind. Am facut recent o lista si mi-am dat seama ca ma asteapta cam vreo 82 de filme din 2016 pe care am zis ca vreau sa le vad. Printre ele, se numara si filmul despre care vreau sa discutam astazi, “Morris from America“.

Morris from America movie poster
sursa

Morris from America

A.S Daca va mai aduceti aminte, am zis la o alta recenzie ca o parte din filme le voi descrie la persoana I, va fi un soi de POV, mi se pare mai interesant asa. 

Sunt un tanar de culoare si cand zic tanar, as putea sa zic copil de fapt. Am 13 ani, sunt un pic grasut si sunt proaspat mutat in Germania impreuna cu tatal meu care lucreaza aici, la o echipa de fotbal. Imi place mult rapul si ma cred bun la treaba asta, pana intr-o zi cand mai multa lume face misto de rimele mele… fake, normal.

Ma chinui sa invat germana cu o tipa mult mai in varsta, desigur, profesoara un pic feminista cred. Sunt cam timid si nu prea am chef sa ma bag in seama cu oamenii, cu copii de varsta mea chiar si cand vin ei la noi. Pana la urma insa, ma duc la un centru pentru tineret. Acolo o cunosc pe Katrin, o fata cu doi ani mai mare ca mine. In comportament insa, este mult mai mare. Ei ii plac riscurile si ii place sa traiasca viata la maxim din cauza relatiei deficitare pe care o are cu parintii ei. Ca in “The girl next door” ea este cea care ma impinge de la spate, imi testeaza si impinge limitele. Desigur, ea este si cea care imi face cunostinta cu marijuana, alcool, ecstasy, tigari si din astea. Hmmm…. oare ce ma mai invata si oare cum ramane cu cariera ma de rapper, gangsta rapper?

Parerea mea despre “Morris from America”

Este un film bun, simpatic. Desi este un film cu tineri, cu adolescenti, nu are teribilismul si stupiditatea filmelor americane de genul asta. Poate si doar pentru ca e filmat in Europa, are un alt vibe. Da si aici sunt prezentate droguri, femei, sex, cluburi etc. insa nu la modul ala si aici par oameni normal, nu doar bunaciuni si atleti.

Mie mi-a placut, nu m-a plictisit deloc. Nici nu m-a facut sa sar de pe scaun de entuziasm dar nici nu m-a luat somnul. Este un film ok, care o sa te duca unde trebuie, incet dar sigur. Merita urmarit, e fun enough.

Trailer “Morris from America”


Daca totusi nu va place, dati un ochi prin recenzii filme, gasiti sigur acolo ceva pe gustul vostru. Nu uitati sa va abonati (dreapta sus) si sa dati un share daca v-a placut articolul.

Morris from America 2016
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *