Money Monster masina de bani

Money Monster | Masina de bani | 2016

Salutare. La momentul scrierii acestui post, tocmai am terminat de uitat la Testoasele Ninja 2 si mi-a ramas gandul la niste figurine cu ele. Am salivat instant cand le-am vazut. Sa ne concentram insa pe „Masina de bani – Money Monster” pe numele sau original.

Money Monster masina de bani
sursa

Sinopsis „Masina de bani”

Film bun, smechereanu. Lee Gates se afla in puterea varstei si pe culmile gloriei. Are vreo 40 de ani si este prezentatorul uneia dintre cele mai bune emisiuni financiare ever. Este o emisiune ce prevede si dezbate ce se intampla la bursa. Din nou, jungla de pe Wall Street apare in prim-plan. Da lovitura in momentul in care cateva din previziunile lui se adeveresc.

Nu toate insa, mai sunt si situatii cand o dau in bara. Asa se intampla cu actiunile unei firme, care urca oarecum brusc dupa aia pica la fel de brusc dand gauri mari in bugetul celor ce au „pariat” pe aceasta firma.

Nu toti sunt fericiti cu privire la aceasta problema. Un telespectator care a pierdut cam tot, vine in studio inarmat cu un pistol si doua veste explozive, una pentru Lee, moderatorul si alta pentru CEO-ul firmei care tocmai picase. Este nemultumit acest telespectator, vrea sa stie ce se intampla.

Deoarece ameninta in fiecare moment cu sinuciderea dar si cu aruncarea lui Lee in aer, acesta impreuna cu regizorul de platou, Patty Fenn incearca sa traga de timp si sa-l calmeze pe beligerant. Pe buna dreptate acesta este nemultumit si vrea sa afle ce s-a intamplat cu banii lui.

Ca atare, incepe o adevarata ancheta: incearca sa dea de CEO-ul de la firma respectiva care se face ca ploua, incearca sa discute cu staff-ul lui, incearca sa vada cum functioneaza algoritm-ul de la bursa si cine l-a facut etc. Totul, ca sa nu sara in aer, evident si sa-si calmeze telespectatorul.

Vor reusi oare, va fi sau nu cu happy-end?

Parerea mea despre „Masina de bani”

Din varii motive n-am chef sa vorbesc despre personaje astazi. Va pot recomanda doar sa va uitati la film. Este un film static pana la un punct, fiindca o buna parte din actiune are loc intr-un platou. Deci pentru cei ce vor sa vada actiune si 1.000 de decoruri… n-o sa fie un film bun. Pentru cine vrea insa un film cu o poveste super-smechera, cu o intriga buna, logica, un film ce te duce spre climax asa, din aproape in aproape e potrivit.

E un film bun, din punctul meu de vedere seamana cu o carte politista, genul ce te duce pas cu pas spre criminal.

Ii dau un 7.5 si vi-l recomand cu draga inima.

Nu uitati ca mai am si alte recenzii filme daca nu va place acesta. Daca v-a placut insa, va invit sa va abonati la blog (dreapta sus) si sa ma ajutati cu un share!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *