Momentum – un singur portal, toate stirile de interes #p

In zilele noatre timpul nu permite sa irosim clipe pretioase cautand ceva. Sunt vremuri de adaptare ce ne amintesc ca avem suficiente unelte pentru a cauta ce ne intereseaza in timp util. La capitolul stiri probabil am patit cu totii la un moment dat sa simtim nevoia de un filtru care sa reduca din volumul inutil de stiri, de continut slab.

Intr-un timp publicul cauta site-urile cu de toate, in sensul in care erau preferate acele portaluri de stiri ce prezentau subiecte din diverse domenii. Un amestec nu prea fericit pentru ca asta nu a oprit presa sa scrie subiecte slabe sau nu a stopat strategia unora – titluri atractive, cu un continut ce nu prea are legatura cu asteptarile cititorului.

In tot acest context, evident ca vom remarca calitatea. Aceasta poate fi definita destul de bine de portalul Momentum. Un site de acest gen colecteaza la propriu stirile de interes din domenii serioase si variate, de la tehnologie la politica, economie si multe altele. Constant se actualizeaza si posteaza continut preluat. Ce inseamna asta? Ca preia de la surse sigure stirile importante ale zilei.

Momentum este diferit

Daca simteai nevoia de a gasi un site care aduna si rezuma toate stirile zilei atunci ai nimerit la fix. Momentum.co.ro are aceasta abordare si mai mult decat atat iti citeaza sursa. Daca vei dori sa verifici la randul tau sau sa cauti portalul sursa, vei putea face asta. Dar tine cont ca in acelasi site gasesti totul, rezumat, compactat, la indemana.

Cat despre veridicitatea stirilor, stim cu totii ca sunt peste tot fake news. Insa Momentum are un mecanism interesant la baza si anume are filtre pentru ca paginile sale sursa sa fie reale, accesate, de regula cu vizitatori unici atat de pagina principala, cat si la anumite categorii de subiecte. Sunt urmariti anumiti parametri ca drept dovada ca intentia este de a oferi publicului informare corecta.

Si pentru ca se pare ca in ultima vreme posturile de televiziune cel putin incep sa fie partinitoare cu anumite partide politice spre exemplu, in presa scrisa si mai ales la Momentum nu regasim asa ceva. Exista acel subiectivism ce caracterizeaza presa de calitate.

Citeste stirile in timp util!

Regandeste stirile este deviza acestui portal. Poate ca este mai mult decat atat si regandeste modul in care cititorul modern are nevoie sa ii fie afisate stirile. Este o maniera optimizata de a trece in revista stirile zilei, iar din insiruirea aceasta utilizatorul poate da click cautand mai departe un anumite subiect, mai pe larg. Momentum rezuma totul si filtreaza stirile pentru ca tu sa nu mai pierzi timp facand asta. Ce poate fi mai util de atat?

Devenit un instrument de departajare pana la urma, informatia este transmisa mai usor prin online. Doar ca odata cu acest boom au aparut si probleme legate de calitate si standarde. Iata ca Momentum vine sa ne demonstreze ca nu trebuie sa postezi nuditate pe prima pagina pentru a fi un site citit, apreciat si cu un public fidel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *