masuri de criza

Ministrul transporturilor l-a demis pe seful CFR dupa ce a mers cu trenul si acesta a avut intarziere.

masuri radicale

Daca de asta este nevoie ca sa se miste lucrurile, atunci propunem ca si ceilalti domni din conducerea tarii sa experimenteze viata cetateanului de rand. Ii poftim prin spitale dar internati, pe la fisc, dar contribuabili, pe la justitie dar parte din proces.

Articolul integral il citesti pe hotnews dar pe scurt, ideea prezentata este urmatoarea: ministrul transporturilor a mers cu trenul, a avut intarziere o ora si l-a demis pe seful de la CFR Infrastructura.

Demiterea vine insa pentru ca a intarziat trenul sau pentru ca a intarziat trenul in care se afla ministrul? Pana atunci, nu s-a stiut de aceste intarzieri sau ce se poate intelege de aici? Daca insa functioneaza sa aplicam algoritmul in continuare.

Salutam totusi initiativa si ii uram domnului ministru sa foloseasca si alte mijloace de transport in comun poate stiu eu, mai ia niste masuri radicale.

Le propunem celorlalti ministri sa urmeze exemplul colegului lor de la transporturi. Celui de la sanatate, ii dorim sa se opereze de apendicita dar sa fie urgent si sa fie nevoie sa fie transportat cu salvarea. Am sunat la ambulanta la viata mea si in unul din cazuri a durat o ora pana sa vina, nu e combinatie, desi am tot respectul pentru personal, nimic de comentat aici.

Celui de la educatie ii dorim sa reintre in ciclul primar pentru reimprospatarea cunostintelor. Pentru justitie ar trebui sa schimbe logo-ul cel putin, ca balanta aia nu mai e dreapta mult. Iar judecatorii pe langa ciocanul ala de sedinte poate ar trebui sa mai ia si o secera.

La finante il poftim pe domnul ministru sa mearga la ANAF si sa ceara niste informatii cu privire la orice ar avea de plata. Nu in ultimul rand ii dorim sa mearga si sa vada cum se face o rambursare de TVA.

Ministrului Turismului ii propunem sa mearga sa viziteze obiectivele, macar pe alea majore. Vedem daca ii place ce gaseste la fata locului si daca le gaseste, ca nu prea sunt nici un fel de marcaje.

Ce voiam sa spun prin toata polologhia asta este ca poate ar fi bine ca domnii sa mai coboarea din palatul de clestar si sa ia loc printre cetateni. Viata se vede diferit din strada si de pe geam, din strada si din excel. Nu e tot aia. Daca nu stai cu oamenii, daca nu traiesti printre ei, pierzi reperele, nu stii care sunt problemele cu care se confrunta ei. Daca nu au chef sa faca asta, sa stea cu vulgul macar sa citeasca niste bloguri, ceva, ca sunt colegi de breasla care trag semnale de alarma pertinente, de fiecare data si in fiecare zi.

Nu de alta dar sa nu repetam greselile trecutului, pana una alta si Ceausescu stia ca magazinele sunt pline.


Sursa imagine: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *