Micutul Stuart | Film 1999

Salutare. Va prezint azi un film cu un sobolan, dupa care eu nu ma omor, poate o sa va placa voua insa. In traducere, filmul ar fi „Micutul Stuart”. Este un film in care realitatea si animatia se intrepatrund, probabil printre cele mai cunoscute filme de acest gen. Imi aduc aminte ca perioada in care a fost lansat filmul asta, a fost din punctul meu de vedere o perioada a acestor experimente.

Micutul Stuart

Micutul Stuart este un sobolan. Imi cer scuze, sa zicem ca este membru al familiei rozatoarelor. Este adoptat de o familie de oameni, culmea unde incearca sa se adapteze. Evident, inaltimea sa rozatoareasca nu-i permite sa aiba activitatile pe care le au oamenii dar se straduieste.

Intalneste tot felul de obstacole, de la scari la pisica ce-l ia in gura de la prima intalnire. Este un mediu ciudat pentru el, in care incearca sa se adapteze. La randul sau si el este ciudat pentru mediu.

Lucrurile se complica si Stuart nu se simte prea bine in postura asta, incearca sa se adapteze iar familia lui incearca sa-l faca sa se simta ca acasa. Asa cum este viata uneori, lucrurile se complica si mai mult.

Familia reala a lui Stuart vine dupa el, sa-l ia acasa. Nu stiu care este motivul pentru care nu erau impreuna dar se pare ca exista un motiv bine intemeiat. Stuart este cu inima indoita, nu stie daca sa plece cu ai lui sau sa ramana aici, unde pana la urma nu e locul lui.

Pisicile din cartier nu prea vad cu ochi buni prezenta lui Stuart si se hotarasc si ele sa-l „bage in seama”, de parca n-ar avea el destule probleme.

Filmul din ’99, a fost urmat de inca un film in 2002 si de „Micutul Stuart: Chemarea naturii” in 2005.

Trailer mai jos:

Ca de obicei, va invit sa va abonati la blog (completati campurile din dreapta sus) si sa dati un like pe facebook, Dupa Bloguri.

Sursa imagine: wikipedia.org

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *