Max Payne – 2008 – O durere de film

Ma asteptam la altceva. Max Payne a fost shooter-ul meu preferat m-am jucat in disperare si m-a fascinat jocul asta. Cu ceva ani intarziere, am vazut insa pana la urma si filmul. Aveam asteptari mari de la Marky Mark si Mila Kunis insa m-au dezamagit.

Filmul urmeaza povestea unui oarecum fost politist, ce de circa 3 ani incearca sa isi razbune moartea sotiei. Aceasta, lucra pentru o firma de medicamente ce lucra impreuna cu guvernul la niste proiecte secrete oarecum. N-a fost probabil cea mai buna idee din partea ei, pentru ca aceasta activitate i-a cam adus decesul. Sotul, evident Max Payne, a ajuns prea tarziu sa o salveze insa tot cauta vinovatul de ani de zile fara prea mare succes insa. Intr-un final insa, ajunge sa se alieze cu Mila Kunis (am uitat numele din film) care era cumva pe urmele aceleiasi retele din motive relativ asemanatoare (sora sa este ucisa de cam aceiasi oameni).

Filmul este destul de slab. Eu i-am dat un 5 si asta cu indulgenta. Scenariul este slabut si nici jocul actorilor nu m-a dat pe spate. Mila Kunis in rol de femeie dura/gangster ceva de genul, nu m-a convins absolut de loc. Tot respectul pentru ea, imi place mult ca actrita dar nu in filmul asta. Nici Mark Wahlberg nu exceleaza din pacate si nici ceilalti actori, desi distributia este bunicica.

Nici actiunea nu m-a rupt. Mi s-au parut trase de par scenele, fortate destul de rau si destul de cliseice. Nici marca efectele nu m-au rupt, demonii si chestiile de genul mi s-au parut facute de oameni de pe Daily Motion.

Per total, este un film slab de maxim un 5, asa de nostalgia jocului. Nu ai nici un motiv sa te uiti la acest film, doar daca esti maxim de fan Mila Kunis si vrei sa bifezi toate filmele cu ea.

Sursa imagine: wikipedia.org

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1