afis Mad Max Drumul furiei

Mad Max: Drumul furiei | 2015

N-am vazut toata seria Mad Max, dar cele vazute mi-au dat universul peste cap. Prima oara am vazut un film din seria asta pe Pro Tv, prin anii 90 cred si am fost foarte impresionat. Nu mai vazusem asa ceva in viata mea, in ciuda tuturor filmelor cu Van Damme, Bruce Lee, Arnold si etc. vazute. Mad Max era altceva si Mad Max: Drumul furiei, e si el altceva.

Douazeci de ani mai tarziu, am vizionat Mad Max: Fury Road, varianta turnata in 2015 si mi-am pastrat impresia, este un film impunator, in orice caz.

#sinopsis Mad Max: Drumul furiei

Nu-mi dau seama cat de bun sau de prost este, in orice caz, fanii seriei cred ca au fost multumiti. Mad Max: Drumul furiei, este un film care intra in mintea si in vizualul tau direct. Nu prea sta mult la discutii, ti-o da direct la ficat.

Filmul tine vreo doua ore dar deja dupa vreo 10 minute te afli angrenat in ditamai urmarirea cu masini, pe tot desertul. Asta se intampla cand o gagica din conducerea uneia dintre factiunile ce conduc lumea dupa apocalipsa, fuge cu o incarcatura pretioasa. Clasic, face la stanga la o intersectie.

Seful se prinde ca a ciordit din firma si pleaca dupa ea. Pe post de decoratie de capota, merge si Mad Max cu ei si ce erau bubuieli in film pana atunci, sa vezi bubuieli dupa aia, dupa ce intra si el.

Continua in directia asta filmul, sunt tot felul de explozii, de lupte ciudate si o gramada de personaje, destul de vii.

#ochiul critic Mad Max: Drumul furiei

Este un film interesant, scenariul este relativ simplut ca si la celelalte, avem de-a face cu o lume distopica as putea spune. M-au impresionat costumele si decorurile, foarte, foarte interesante. Daca nu sunt fresh, sunt macar fresh revizuite si mi se pare ca pica bine. La fel si actorii din rolurile principale se descurca foarte bine as zice eu.

Mad Max: Drumul furiei, este un film pe care n-ai cum sa nu-l vezi. Si daca nu esti cinefil iti recomand filmul asta, iti poate cracana un pic campul vizual.


Trailer aici


sursa imagini: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *