STOP machiaje de nunta. STOP mutilare.

machiaje de nunta

De ce permite legea femeilor sa se mutileze prin machiaje de nunti? Si se mai si lauda cu asta prin social media. La cum se machiaza pentru nunti, ar trebui sa ramana acasa, spre binele lor.

Sezonul nuntilor e aproape pe finish (Doamna ajuta!, ca nu se mai termina). Am tot avut parte de astfel de evenimente anul asta si am participat la diverse discutii pe tema asta, voit sau nu.

Fie ca participa sau nu la o nunta in calitate de mireasa, doamnele si domnisoarele pun mare accent pe machiaj si pe coafuri. Recomandari, programari cu nu stiu cat timp inainte si nu mai vorbesc si de bani.

Rezultatul eforturilor? Mutilare.

Nu ma bag la coafuri ca nu e punctul meu forte desi si acelea mi se par banale sau prea mult, uneori. Stiu, nunta e un eveniment special dar ladies, „less is more” sometimes.

Si pe cuvant ca nu e vorba de hatereala din partea mea, de data asta. Nu vreau sa fiu misogin, e doar o observatie.

Sa ne concentram pe machiaje ca alea sunt mult mai vizibile. Te cam lovesc in fata, cam asa cum par si unele dintre reprezentantele sexului frumos dupa ce ies de la machiaj.

Si dupa atatea eforturi si dorinta de a parea speciale reusesc. Nu stiu daca e de bine dar reusesc. Uneori ramane doar intrebarea: auzi, doar oare cine o fi? Ca pare cunoscuta dar nu stiu de unde s-o iau.

Eu o consider mutilare si atat. Fiindca doar o mutilare poate transforma intr trei ore o femeie frumoasa sau macar acceptabila intr-una urata in draci.

Eu nu inteleg cum naiba nu vad, nu-si dau seama, ele care de altfel vad si o scama pe chilotii tanga purtati de o doamna tantar.

Am zis ca nu ma pricep asa ca nu da cu pietre dar, care e diferenta intre un machiaj obisnuit si unul de nunta? Inteleg ca e diferenta intre un machiaj de zi si unul de seara, ca lumina si etc. Dar de ce nu e un machiaj obisnuit potrivit pentru o nunta?

Foarte rar dar am vazut si persoane machiate normal la nunta si se potriveau perfect in peisaj.

Nu inteleg de ce e nevoie sa se transforme doamnele in sorcove. Un machiaj discret ar fi mult mai potrivit din punctul meu de vedere, nu e nevoie de kilotone de prafuri aruncate random pe fata. Nu mai vorbesc de rimel, tus, gene false, and shit.

Daca nu esti pitipoanca by default, de ce vrei sa arati brusc ca o asistenta de la emisiuni de doi lei?

Pls, opriti genocidul! Sa facem petitie, sa mergem in fata guvernului si sa ardem sutienele in semn de protest!

Sursa imagine: pexels.com

 

2 thoughts on “STOP machiaje de nunta. STOP mutilare.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *