steagul pacii

Liderii mondiali se injura, prostii vor plati, probabil. Sa-i plesnim, zic!!!

steagul pacii

Magalomania e la nivel mondial si creste, din pacate. Mai ziceam eu in trecut de democratie suprimata si chestii din astea, dar se pare ca deja trecem la alt nivel, nu degeaba ziceam eu de un muzeu de tortura data trecuta.

Citeam un articol ieri pe adevarul si am vazut un dragut schimb de cuvinte intre domnul Trump si domnul Jong-un, daca asta o fi numele sau de familie.

Ce fac ei?

Se jignesc si se ameninta, mai subtil sau mai direct. De ce? Ca orgoliu si ca se umfla in pene. Probabil de la burta nu si-o mai vad la baie si asta ii face sa fie si mai frustrati. Si se ameninta domnii, cu distrugere total, cu represalii si chestii de genul asta.

Am mai zis-o eu si in trecut, daca au chef de smardoiala, sa iasa pe interval. Sa vina amandoi umflatii eventul la Roma, pe teren neutru. Acolo se reabiliteaza Colosseumul, le dam amandurora niste scuturi, niste sabii si niste suturi in cur si apoi, poftiti si distrugeti-va cat poftiti.

NU VA FOLOSITI de restul pentru orgoliile voastre mai mari decat creierul. LUPTATI VOI daca sunteti smardoi, daca sunteti smecheri. Ar fi cazul sa se intample si din astea, ca in lume s-a tot luptat pana acum pentru Elena din Troia (mare zdreanta) si din astea.

Sa se mai schimbe lucrurile, sa se lupte ei si sa ne uitam noi. Cred ca o lupta intre Trump si Kim, ar fi cel mai mare meci din istoria omenirii.

Am putea sa vedem un soi de Celebrity Death Match. Mi-ar placea sa-l vad pe Kim Jong-un scuipand-ul pe Trump, la fel cum mi-ar placea sa-l vad pe Trump cum il plesneste peste bot. La fel, mi-ar placea s-o vad pe Merkel trasa de par de Putin si pe Putin sarind pe calcaie, plesnit in cojones de Merkel. Da, ar fi fun, in ciuda faptului ca nu-mi place violenta.

Pariem ca ar milita mult mai mult pentru pace? Asa si-ar reveni si apoi, miscarea face bine si i-ar ajuta sa-si refaca creierele atropiate de bani, putere si orgolii copilaresti. Pe ce se bat? Pamantul e destul de mare si am putea trai cu totii in pace daca nu ne-ar manca undeva.

Cuvantul zilei: pace!!! Sa militam pentru pace, prin toate mijloacele!

Sursa imagine: flickr.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.