Tomb Raider 2018

Lara Croft: Tomb Raider 2001

Ce se intampla cand faci un scenariu modern, de Indiana Jones si pui cea mai hot actrita a momentului? Daca esti mai tanar de 24-30 de ani, taci din gura prietene. La momentul aparitiei filmului astuia, prin 2011, Angelina Jolie era sefa. She ruled women world, fara discutie. Era cea mai hot aparitie de la Hollywood si nu exagerez deloc cand zic ca a avut un impact asemanator cu cel a lui Marylin Monroe, ma crezi sau nu.

Cum naiba era sa iasa un film naspa din toata treaba asta? Nu prea avea cum, pentru ca ne place tuturor un film de actiune cu o femeie buna. Desi asta este un film de actiune-mistery, ceva de genul.

sinopsis Tomb Raider

Avem deci o tanara arheoloaga experta in meditatie, yoga, arte martiale si lucrul cu arme. Locuieste in ditamai casa, alaturi de vreo 2, 3 servitori. Dintr-o eroare sa zicem, gaseste prin casa o scrisoare de la taica-su, decedat de ceva vreme si un obiect ciudat, un soi de ceas busola.

Problema este ca nu e singura care cauta ceasul ala si cand restul se prind ca ea il are ii cam redecoreaza casa si o scapa si de grija lui. Acum ea trebuie sa cam bata lumea in lung si in lat si sa-si ia ceasul inapoi. Nu de alta dar aia care au pus mana pe el sunt masoni nu asa, ca Tariceanu ci masoni si illuminati din aia pe bune si au de gand sa faca chestii naspa cu el. S-ar putea ca toata omenirea sa faca buba daca nu-l ia inapoi.

ochiul critic

Dragut film dar poate l-am vazut eu prea tarziu? Cum ziceam, mi se pare Indiana Jones, varianta feminina. Angelina si-a facut bine treaba, nimic de zis dar filmul asta este tras de par, fara dubii. Intriga este una misto dar e prea intinsa.

Nu mai zic de scenele de lupta, sunt mult trase de par, au cam intins pelteaua destul de mult. Nu mai zic si de faptul ca atunci cand nu te astepti apar si niste chestii supranaturale, cam asa, din senin.

Este totusi un film cult, a generat mult buzz la vremea lui si s-au mai facut si altele. Nu mai zic si de parodiile aparute sau jocurile etc. Daca esti cinefil, ar trebui sa-l vezi pentru asta daca nu pentru altceva.


In mod normal, aici trebuia sa pun trailerul filmului. Dar am ales sa pun trailer-ul de la Tomb Raider 2, din 2018 cu Alicia Vikander.

Trailer aici.


sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *